Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Valurautapata LODGE 6,62 litraa kannella

SKU
L10DOL3

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

149,90 €

Lodge valurautapata, 6,62 litraa

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Valuraudassakin voi olla eroja. Jopa skandinaavisella tasolla me jäämme jalkoihin mitä tulee Lodgen valurautaisiin paistoastioihin, kuten tähän valurautapataan. Lodgen valurautakeittiövälineitä on kehitetty yli 100 vuoden ajan, ja tämä laatu myös näkyy tässä padassa. Lodgen valurautapata kestää parhaimmillaan jopa vuosikymmeniä. Padan saat valmiiksi rasvapoltettuna. Se soveltuu myös induktiolle.

Lodgen valurautapata

Lodgessa näkyy yli sadan vuoden hieno kehitystyö, jolle ei edes meillä pohjoismaissa olla vielä päästy. Tässä valurautapadassa käytettävyys on hiottu niin huippuunsa, minkä ansiosta paisto-ominaisuudet ovat mitä parhaimmat mahdolliset. Lodgen valurautapadassa on hivenen enemmän huokosia, jotka keräävät jokaisesta paistosta lisää uutta pontta seuraavaan paistoon. Pata paranee jokaisella käytöllä.

Pata on todellakin valurautaa, ja sen huomaa painossa. Ihan kevyimmästä päästä ei nimittäin ole. 

Pataa voit käyttää niin liedellä (myös induktioliedellä), uunissa, avotulessa ja grillissä.

Tämän padan ominaisuudet:

Mitat: ø 32,54 cm x korkeus 17,63 cm.

Pinta

Lodgen valurautapadat ovat esikäsiteltyjä jo tehtaalla. Saat valmiiksi rasvapoltetun pannun välittömästi käyttöösi suoraan paketista.

Huolto

Lodgen valurautapata on helppo puhdistaa ja ylläpitää. Oikein hoidettuna tämä pannu kestää vuosikymmeniä, mikä tietysti meidän filosofiaamme on oikein sopiva valinta.

Tässä lyhyt oppimäärä huoltamisesta:

  • Pese pääasiassa vain vedellä, sillä astianpesuaine vie rasvapintaa. Pannua ei tulisi koskaan liottaa puhtaaksi, eikä ruokaa jättää siihen. Kuten muissakin paistinpannuissa, astianpesukone on pahaksi pannun kestävyydelle. Älä siis ikinä laita sinne sitä pesuun.
  • Kuivaa pannu
  • Sivele kuiva pinta ruokaöljyllä.
Lisätietoja
SKU L10DOL3
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.