Maalaispannu de Buyer kahvalla 32cm

Tuotekoodi: 5654.32

TARJOUS
-25% 26.10. asti

Maalaispannu de Buyer kahvalla 32cm

Lisää kuvia

  • Hilliteräspannu FIN: MIkä on hiiliteräspannu?
  • Hiiliteräspannu De buyer rasvapoltto uunissa

De Buyer maalaispannu kahdella kahvalla 32cm


De Buyer maalaispannu on ihanteellinen paistinpannu kun kypsennät isoja määriä perunoita tai muita kasviksia. Sen korkeat reunat vähentävät rasvan roiskumista ympäristöönsä, jonka ansiosta pidät keittiön siistinä.


De Buyer Mineral B hiiliteräksinen maalaispannu on täysin pinnoittamaton, jonka vuoksi se on erittäin pitkäikäinen ja sen tarttumattomuusominaisuudet vain paranevat käytön myötä.


Tämä perinteistä ranskalaista lyonnaise-pannun muotoa mukaileva pannu onkin yksi monipuolisimmista keittiötarvikkeista.


Pannun mukana kannattaa tilata tuubi Muurikan silavaa, rasvapolttoa varten.Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 74,50 €

Hinta: 99,00 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Koko

  • Ulkohalkaisija: 32cm
  • Pohjan halkaisija:
  • Korkeus: 8,1cm
  • Seinämävahvuus: 2,5mm
  • Paino: 2,26kg
  • Pannu kestää uunia

De Buyer maalaispannu

Poiketen pinnoitetuista pannuista De Buyer hiiliteräs maalaispannun tarttumattomuusominaisuudet vain paranevat iän myötä. Koska Hiiliteräksinen maalaispannu on täysin pinnoittamatton, siitä ei irtoa ruokaan teflon- ja muiden pinnoitettujen pannujen lailla pinnoitukseen käytettyjä kemikaaleja ja materiaaleja. 

De Buyer hiiliteräspannun seinämäkorkeus on 8,5 cm, jonka ansiosta rasva ei roisku ympäristöön. Korkeiden laitojen ansiosta pannulla on helppo kypsentää isojakin määriä eri raaka-aineita. Tällä yhdellä pannulla ruskistat raaka-aineet ja esimerkiksi lisäät reilusti nestettä kastikkeita valmistettaessa, jolloin saat kastikkeeseen kaikki tärkeät maut, eikä niistä osa jää erillisen ruskistuspannun pohjalle.

Ei ole sattumaa että hiiliteräspannu on ammattilaisten valinta, silloin kun ruoanlaitolta vaaditaan täydellistä onnistumista. Teräksen lämmönjakautuminen, sen kestävyys ja tarttumattomuusominaisuudet ovat ylivoimaisia kun raaka-aineille halutaan täydellinen paistopinta. Hiiliteräspannu onkin ominaisuuksiltaan valurautapataan verrattavissa, ollen kuitenkin kevyempi ja nopeammin reagoiva lämpötilan muutoksiin. Näin ollen hiiliteräspannun käyttö on miellyttävää ja helppoa.

Hiiliteräspannu de Buyer

de Buyer on ranskalainen keittiötarvikeita valmistava yritys, jonka tuotteet on tehty kestämään vaativimpia olosuhteita. Tuotteiden käytännöllisyys yhdistettynä ajattoman klassiseen ulkonäköön ja äärimmäiseen kestävyyteen, tekee de Buyer tuotteista sukupolvelta toiselle säilytettäviä keittiön työvälineitä. Varsinkin de Buyer hiiliteräspannut ovat saavuttaneet ikonisen maineen ja ovat haluttuja perintöjä vuosikymmenien käytön jälkeen, koska mitä mustemmaksi ne tulee, sitä paremmaksi muodostuvat tarttumattomuusominaisuudet. Hiiliteräspannun hinta on lähes sama kuin perus pinnoitettujen markettipannujenkin, joten ajan myötä hilliteräspannun käyttö tulee huomattavasti edullisemmaksi.

Hiiliteräspannun valinta

de Buyer Mineral B hiiliteräspannut ovat markkinoiden paksuimpia, jonka vuoksi ne kestävät erittäin hyvin eri lämmönlähteitä. Ohuet hiiliteräspannut ovat herkempiä vääntymään, varsinkin jos pannua käytetään induktioliedellä. Valikoimassamme on 5 erilaista hiiliteräspannua, ja lisäksi erikoispannuja, kuten wok– ja blinipannut.

24 cm omelettipannu, jossa on pyöristetyt reunat, jotka helpottavat omeletin reunojen kääntämistä. Pannu toimii erinomaisesti myös lettupannuna tai pienenä yleispannuna.

28 cm paistinpannu, on suosituin pannumme, joka on erinomainen yleispannu kaikkeen paistamiseen.

32 cm paistinpannu on varustettu lisäkahvalla helpottamaan sen käyttöä. Tässä pannussa teet ruoan isollekin seurueelle.

28 cm maalaispannu on erinomainen pannu esim kasvisten paistamiseen. Pannun korkeat reunat vähentävät rasvan roiskumista ympäristöön ja siinä voi valmistaa kerralla isoja määriä ruokia. Toimii erinomaisesti myös kastikkeiden teossa.

28 cm maalaispannu kahdella kahvalla, on identtinen perus maalaispannun kanssa, poikkeuksena kahvat. Tämä sopii esimerkiksi grillissä käytettäväksi, koska tässä ei ole pitkää kahvaa, joka vaatii tilaa sivuille. Erinomainen pannu nostettavaksi suoraan pöytään esimerkiksi grillijuhlissa.

Hiiliteräspannu käyttöönotto ( hiiliteräspannu rasvapoltto )

Hiiliteräspannuille pitää tehdä ennen ensimmäistä käyttökertaa rasvapoltto, joka luo pohjan pannun tarttumattomuusominaisuuksille.

Aluksi paistinpannu tulee pestä huolellisesti lämpimässä vedessä, jonka jälkeen se kuivataan. Tämän jälkeen pannu laitetaan liedelle ja lämpötila keskilämmölle. Pannun pintaan sivellään ohuelti öljyä/rasvaa, esimerkiksi silavaa tai pellavansiemenöljyä, jonka jälkeen liesi säädetään täysille. Pannua pidetään hetken aikaa liedellä, siten että rasva alkaa savuamaan reilusti. Pannun väri alkaa muuttua ruskeaksi. Tämän jälkeen pannu annetaan jäähtyä hiukan jonka jälkeen ylimääräinen rasva pyyhitään huolellisesti talouspaperilla. Rasvapoltto kannattaa toistaa vähintään kolme-neljä kertaa, mielummin 10-11, jotta pintaan saadaan hyvä tarttumattomuusominaisuus. Ohjeet rasvapoltosta löydät täältä.

 

 

Hiiliteräspannu hoito

Hiiliteräspannu kestää metallilastan käyttöä, toisin kuin pinnoitettu paistinpannu. Hiiliteräspannun pintaa ei kuitenkaan kannata hangata metallisilla työvälineillä siten että se naarmuuntuu. Tämä heikentää tarttumattomuusominaisuutta. Jos pannun pinta ajanmyötä naarmuuntuu tai ruoka alkaa tarttua sen pohjaan, voidaan paistinpannu hioa esimerkiksi hienolla vesihiomapaperilla kauttaaltaan, jonka jälkeen pannulle tulee tehdä rasvapoltto.

Jos hiiliteräspannun pohja menee ajanmyötä kuperaksi, esimerkiksi todella kovissa lämpötiloissa, voidaan se suoristaa kääntämällä pannu ympäri ja kopauttamalla vasaralla paistinpannun pohjaan.

Hiiliteräspannun puhdistus

Hiiliteräspannun puhdistus tehdään aina pelkällä kuumalla vedellä. Pannua ei saa koskaa pestä astianpesukoneessa, eikä sen pesemisessä saa käyttää pesuaineita. Myöskään kuumaa pannua ei saa pestä kylmällä vedellä. Tämä voi vaurioittaa pannua. Pesun jälkeen pannu kuivataan huolellisesti talouspaperilla ja sen pintaan sivellään kevyt kerros ruokaöljyä, joka suojaa pannua ruostumiselta.

Lisätietoa

Tuotenumero 5654.32
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

PDF FileRasvapoltto-ohje (149.1 KB)Lataa tiedosto

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki