Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Mehupuristin, Wilfa SJV-150B

SKU
603973

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

349,90 €

Hyvä mehu syntyy ainoastaan monipuolisista tuoreista raaka-aineista. Mehupuristin varmistaa vielä, että näistä raaka-aineista ei jää mitään hukkaan. Tämä todella hiljainen mehupuristin on ylivoimainen vaihtoehto mehulinkoon verrattuna. Se puristaa mehua myös sellaisista, mihin linko ei kykene. 

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Omatekoinen mehu on aina sitä parasta. Silloin tiedän täsmälleen nauttivani tuorepuristettuja laadukkaita raaka-aineita, joihin ei ole sotkettu turhia lisäaineita tai esansseja. Wilfan JuiceMaster mehupuristimen halusin näillä periaatteilla valikoimaani. Mehupuristin tarjoaa mehulinkoon verrattuna huimasti parempia etuja sinulle.  

Wilfa JuiceMaster Mehupuristin

Mehulinko on monelle ihan jees juttu, mutta sen avulla ikävä kyllä sinkoutuu paljon myös hyvää tavaraa hukkaan. Mehupuristimessa tätä ilmiötä ei tapahdu, vaan mehua tulee käyttöön 20–30% enemmän kuin lingon avulla.

Eikä tule ainoastaan vain mehua enemmän, vaan saat myös monipuolisesti maksimaalinen määrä erilaisia ravinteita ja tietysti sitä peräänkuuluttamaani makua. Jos ihan saa hehkuttaa ylitsevuotavasti, mehun värikin on huomattavasti täyteläisempi! Saat muuten mukana reseptikirjasen, jolla pääset alkuun mehujen maailmaan.

Miten mehupuristin toimii?

Mehu syntyy hyvin kauniilla ERITTÄIN HILJAISELLA puristusmekaniikalla, jossa mehuainekset eivät lentele ympäri astioita ja pöytiä. Puristuksen etu on se, ettei mukana tule teriä tai muita teräviä osia. Puristus takaa todellakin sen, että mehun teossa saadaan täysin maksimaalinen ainesmäärä käyttöön. Se myös pystyy hyödyntämään sellaisia raaka-aineita, joista mehulinko ei kykene tuottamaan mehua. Kaiken tämän pistät vain syöttöalustan kautta prässättäväksi.

Paras juttu vielä puristuksessa on, ettei mehu hapetu lainkaan! Se pitää täyteläisen herkullisen ulkomuotonsa ja värinsä aina kannuun saakka. Mehun saat kaadettua suoraan astiasta laseihin ilman, että puristin jatkaa valuttamista alustalle kiitos tippalukon.

Puhdistaminen

Näissä erityisen paljon huolettaa monia puhdistaminen, muttei mitään hätää! Kaikki osat ovat nimittäin irrotettavissa erikseen ja helposti puhdistettavissa. Ja kuten tuossa aiemmin kerroin, puristimessa ei ole teriä eikä teräviä osia, minkä ansiosta laite on lapsiystävällinen.

Mikäli muuten tukoksia tulisi tässä, varmasti sellaisia tuleekin, on toimintona peruutusmahdollisuus. Sillä tukoksen saa poistettua vaivatta.

Tietoja

Teho: 150 W
Mita: 31 x 15 x 32 cm
Paino: 2,5kg
NEMKO-hyväksyntä

Lisätietoja
SKU 603973
Takuu 5 vuotta
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.