Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Kuorimaveitsi YAXELL MON 8cm

SKU
mon36303

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

69,00 €

Kuorimaveitsi YAXELL MON 8cm  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Kuorimaveitsi YAXELL MON 8cm
Kuorimaveitsi YAXELL MON 8cm

MON -sarjan 8 cm pitkä kuorimaveitsi.
Huom. Mon-sarjan veitsien ulkoasu on muuttumassa, tämän veitsikoon terä on mattapintainen. Vanhempi malli on kiiltäväpintainen, muuten terä on aivan sama.

MON -veitsissä on taottu kolmikerrosrakenne, jossa kyljet ovat pehmeämpää ruostumatonta terästä ja ytimenä RANeistakin tuttu erittäin kova ja laadukas VG-10-teräs, jonka myötä veitset pitävät teränsä loistavasti ja on helppo teroittaa. Kahva on micartaa eli erinomaisesti kulutusta kestävää laminoitua kangasta. Metallin kovuudet terissä ovat Rockwellin asteikolla C61.

Japanilaiset keittiöveitset ovat erittäin kovaa ja ohutta metallia. Japanilaisia veitsiä ei saa hakata tai vääntää koviin raaka-aineisiin, kuten jäiseen tai luiseen lihaan, kookospähkinään ja säilykepurkin kansiin. Vaarana on palojen irtoaminen terästä.

Laadukkaat keittiöveitset tulee pestä käsin ja kuivata heti ruostumisen ehkäisemiseksi. Säilyttämiseen soveltuvat kaikki ratkaisut, joissa veitsien terät eivät ole kosketuksissa muiden metalliesineiden kanssa.

Lisätietoja
SKU mon36303
Toimitusaika Loppu
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.