Mortteli, graniitti

Tuotekoodi: 420128

Mortteli, graniitti

Lisää kuvia

Mortteli


Iso Kuchenprofi graniittinen mortteli on välttämätön apuväline kokille joka rakastaa vaihtelevaa maustamista, niin kuiva, kuin tuoremausteilla.

Saatavuus: Tuote tällä hetkellä tilaustuote, toimitusaika nyt noin 2-3 viikkoa, tilaus toimitetaan heti kun tuote saapuu varastoon.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
39,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Mortteli

Iso graniittinen mortteli (huhmar tai huhmare), jossa teet herkulliset pestot, yrttitahnat sekä jauhat tuoreet pippurit ja muut mausteet hienoksi jauheeksi. Iso mortteli mahdollistaa vaikka kolmen basilika puskan jauhamisen kerralla, kun teet esimerkiksi pestoa. Graniittinen mortteli on näyttävä keittiön koriste-esine, jota ei tarvitse piillottaa kaappiin. Graniittinen mortteli on raskas kiviesine, joten se pysyy tukevasti pöydän pinnassa mausteita jauhettaessa ja sen kova materiaali tekee morttelista käytännössä ikuisen. Kivimorttelin voi puhdistaa vesipesulla ja hoidoksi suositellaan ajoittaista öljyämistä sisäpintaan, jotteivät maut ja värit vahingossakaan imeydy mortteliin.

Mukana tulee todella jämäkkä survin, jolla hierrät kevyesti kovatkin mausteet ja muut raaka-aineet.

Tilaamalla kerralla riittävän ison morttelin, sinun ei tarvitse uusia sitä koskaan. Morttelin pyöreän pohjan ansiosta hierrät myös pienet määrät maustetta näinkin isossa morttelissa.

Mortteli onkin ajaton klassikko esimerkiksi lahjaksi.

Historiaa

Pienenä wikipedia knoppitietona: Saksalainen alkemisti Bertholdus Schwarz keksi ruudin sotilaskäytön ensimmäisenä Euroopassa vuonna 1290. Hän hiersi puuhiiltä, rikkiä ja kaliumnitraattiamorttelissa, ja tuloksena oli hulmahdus. Schwarz selvisi räjähdyksestä hengissä ja rakensi pian tämän jälkeen ensimmäisen käyttökelpoisen tykin, joka sai nimensä (mörssäri, Mörser) hänen käyttämästään morttelista.


  • Mitat 18cm x 18cm 

Lisätietoa

Tuotenumero 420128
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Mortteli, graniitti51

Pieni hetki