Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Mustapippuri PEUGEOT

SKU
25656

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

9,90 €

Peugeot-mustapippurissa on aromaattinen puhdas maku, jossa tuntuu lämmin tulisuus. Peugeot-mustapippuri sopii täydellisesti käytettäväksi yhdessä Peugeot pippurimyllyn kanssa.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Mustapippuri

Peugeot-mustapippurissa on aromaattinen puhdas maku, jossa tuntuu lämmin tulisuus. Peugeot-mustapippuri sopii täydellisesti käytettäväksi yhdessä Peugeot pippurimyllyn kanssa. Mustapippurin maku sopii lähes kaikkeen ruoan laittoon, jonka vuoksi moni kutsuu sitä ”mausteiden kuninkaaksi”. Sitä onkin käytetty ruoan maustamiseen yli 2000 vuotta ja mm. Aleksanteri Suuren henkilääkäri Theofrastos kirjoitti pippureista.

Mustapippuria saadaan korjaamalla pippurikasvin marjat puolikypsinä, jonka jälkeen ne kuivataan joko auringon lämmössä tai koneellisesti. Kuivauksen myötä mustapippuri saa sille tunnusomaisen tumman ruskean värin sekä ryypyisen pinnan. Pippurin “pistävyys” johtuu osittain marjan sisältämästä alkaloidista, piperiinistä. Moni ei tule ajatelleeksi, että myös mustapippurit voivat olla hyvin eri makuisia riippuen sen kasvuolosuhteista ja korjuu-/kuivausmenetelmistä.

Jotta mustapippuri säilyttää täydellisen aromaattisuutensa ja pehmeän ja lämpimän tulisuutensa, tulisi pippuri aina jauhaa vasta juuri ennen ruokaan lisäämistä. Valmiiksi jauhettu pippuri menettää arominsa huomattavasti nopeammin kuin kokonainen pippuri.

Peugeot-mustapippuri on pakattu tyylikkäisiin 250g rasioihin, jonka vuoksi pippuri sopii erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi, vaikka yhdessä Peugeot-pippurimyllyn kanssa.

Pippurimyllyjä on saatavissa kolmessa eri koossa: 18 cm, 22 cm ja 30 cm korkuisina.

Pakkauksen koko: 250g

Lisätietoja
SKU 25656
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.