MUURLA

Taulukkona  Listana 

21 Nimike(ttä)

Emali on retroa ja nostalgista

 

Muurlan trendikkäät uutuudet Nostalginen emali tekee voimallisesti tuloaan takaisin kotikeittiöihin. Emaliastiat on kätevä ottaa mukaan myös retkille, mökille tai vaikka veneeseen. Emali on nyt pop, mikä näkyy Muurlan ajattomassa ja käytännöllisessä design-ilmeessä esim.

 

Noora Eerikäisen Lehdet-sarjassa ja Vappu Pimiän inspiroimassa Vappu keittiössä - astia- ja kattaussarjassa. Eläköön lapsuuden kesät! Muurla on kehittänyt emaloinnin paksuutta ja pehmentänyt astioiden reunojen terävyyttä.

 

Paksumpi lasitemassa teräksen päällä parantaa lämmönjohtokykyä, kestävyyttä ja käyttöikää. Muurlan emalituotteiden tuotekehitys ja mallinnos tehdään Suomessa, valmistus tapahtuu Euroopassa. Muurlan emalituotteiden valikoima on laaja ja täydentyy entisestään niin ruoanvalmistukseen, tarjoiluun, kattaukseen kuin sisustukseenkin liittyvillä uutuuksilla.

 

  • käytännöllinen ja kestävä
  • emaliastia sopii kaikille pinnoille, myös induktioliedelle
  • hyvät lämmönjohto-ominaisuudet

 

Monikäyttöinen ja kestävä emali

 

Emali on läpinäkymätöntä lasia, joka kiinnittyy tiukasti metallipintaan. Materiaalin uusi suosio liittyy emalin hygienia-, lämmönjohto- ja design-ominaisuuksiin. Emaliastioita voi käyttää niin ruoanvalmistukseen, säilytykseen kuin tarjollepanoon.

 

Astiat kestävät pesun astianpesukoneessa ja ne on muutenkin helppo puhdistaa. Emaliastiat kestävät hyvin kuumuutta ja niitä on mahdollista käyttää kaikilla pinnoilla: sähköhellalla, keraamisella liedellä, myös induktioliedellä, uunissa ja avotulella. Mikroaaltouuniin emaliastiat eivät kuitenkaan sovi.

Pieni hetki