Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

MyPizza-pizzauuni

SKU
33000

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

286,90 €

  • Monipuolinen pizzauuni myös muuhun käyttöön

  • Puulämmitteinen, pelleteillä toimiva

  • Helppo varastoitava ja siirrettävä

  • Pizzeria on kotonasi

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Pizzafanit eivät varmasti kaihda keinoja täydellisen pizzan tavoittelussa. Monipuolinen MyPizza vastaa tähän ja tarjoaa seireenimäisesti houkuttelevia pizzeriatyyppisiä pizzoja. Tämän saat ILMAISELLA KOTIINTOIMITUKSELLA!

Miksi MyPizza

- Monipuolinen pizzauuni myös muuhun käyttöön
- Puulämmitteinen, pelleteillä toimiva
- Helppo varastoitava ja siirrettävä
- Pizzeria on kotonasi

Pizzauuni, MyPizza

Ei siinä mitään, että pizzan voi toki tehdä uunissakin. Mutta jos tosiasiat kohdataan, niin harvoinpa sitä ihan laatupizzerioitten tasolle oma peltipizza yltää. Tähän haasteeseen tarjoutuu MyPizza, joka on täysin nakutettu pizzafanille.

Koko

Kokonsa puolesta MyPizza ei ole mikään kovin järkälemäinen hankinta, koska se painaa vain 10 kiloa. Käytännössä voit sitä kuljettaa paikasta toiseen ja tehdä pizzaa siellä missä haluat – vain mielikuvitus ja viranomaiset ovat esteenä.

Pituutta uunilla on 48 cm, leveyttä 35 cm ja korkeutta 20 cm. Piippu uunissa on 65 cm.

Lämmitys

Pizzauunin saa pelleteillä lämpöiseksi 25 minuuttiin. Täydellisen pizzan valmistumiseen menee taasen ainoastaan muutama minuutti. Kokemusten puolesta pizzaa kannattaa pyöräyttää uunissa jonkin verran, jotta pinta tulee tasaisemmaksi.

Uunissa voit käyttää myös muutakin kuin pizzaa. Se on todella monipuolinen apuri käytössäsi. Pizzanpaistolämpötila on 350-420°C. 

Materiaali ja tarvikkeet

MyPizza on tehty RST-kuoresta ja alumiinipaistolevystä + pizzalapiosta. Mukana paketissa tulee:

- Pizzauuni
- Pizzalapio
- Käyttöohjeet

Puhdistaminen

Kuten kaikki, myös MyPizza on hyvä puhdistaa uunin jäähtymisen jälkeen. Älä missään nimessä jätä likoja kuivumaan ja pinttymään, koska sen jälkeen siivoaminen vasta tuskaisaa onkin. Lika on paras lähtemään pehmeänä ja tuoreena.

Polttokaukalon otat uunista pois kokonaan ja tyhjennät tuhkasta. Myös polttokaukallon ilma-aukot puhdistetaan. Paistolevy pitää ottaa kokonaan ulos uunista, jotta se on helppo puhdistaa.

Pizzanpaisto on hauskaa yhdessä tekemistä. Kutsu ystäväsi pizzajuhliin!

Henkilökunnan kommentit

Mika:

MyPizza uuni sopii hyvin pizza-hifistelijälle. Sillä saa varmasti erilaisen pizzan kuin uunissa. Se onko lopputulos täydellinen rapea pizza vai palanut koppura on sitten paistajan käsissä. Tarkkuutta vaaditaan enemmän, sillä paistoaika on vain minuutteja. Mutta oikein paistettu pizza on paras mahdollinen. Oma kokemus MyPizza uunin käytöstä opetti, että tasaisimman tuloksen saa kun pyöräyttää pizzaa hieman paiston aikana.

MyPizza on helposti nostettava ja varastoitava. Vaikka se ei ole massiivinen katseenvangitsija, kuten kiviuuni, se on monessa suhteessa monikäyttöisempi. MyPizza-uunin voi vaikka talvella nostaa varastosta ulos ja tehdä pizzat siinä missä kiviuunin lämmitys pakkasessa saattaa koitua varsin kohtalokkaaksi.

Sopii erinomaisesti edullista ja helppoa uunia ulos harkitsevalle hifistelijälle!

Lisätietoja
SKU 33000
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.