Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Oliiviöljyt

Oliiviöljy soveltuu ruuanlaittoon, paistamiseen tai pelkästään salaatinkastikkeeksi. En kuitenkaan halunnut kauppaamme mitä tahansa markettiöljyä, vaan ainoastaan parasta vaihtoehtoa. Tällaiseksi soveltui valikoimaan Don Witkan oliiviöljyt, jotka ovat puristettuja 14 tunnin sisällä oliivien keräämisestä.

Normaalistihan espanjalaiset oliiviöljyt viedään tankeissa Italiaan ja ne voivat seistä tankeissa pitkiäkin aikoja. Sen vuoksi markettiöljyjen makua ei voi millään tavalla verrata tähän, mitä minä sinulle tässä tarjoan laadukkaan ruokakokemuksesi antimeksi.

Don Witka oliiviöljyt

Don Witka oliiviöljyä on valikoimassamme kolmea erilaista tyyppiä, joista helpoin aloittelijalle on arbequina-lajike. Sen maku on miellyttävän lempeä, ja lajike soveltuu monipuoliseen ruuanlaittoon. Cornicabra-lajike on maultansa omenainen ja hedelmällinen, joka soveltuu sellaisenaan vaikkapa salaattiin. Haastavin ja vaativamman maun haltijalle on tarjolla exlusive cornicabra, joka syntyy varhaissadon vihreistä oliiveista. Sen maku on todella intensiivisen voimakas.

Oliiviöljyä voi käyttää vaikka seuraavissa:

- Salaattikastikkeena
- Paistaminen
- Uppopaistaminen

Oliiviöljyä ei tarvitse kertakäytön jälkeen heittää roskiin, sillä sen voi käyttää kaksi kertaa samanlaisen ruokatyypin parissa, kunhan vain öljy tulee siivilöityä välissä. Oliiviöljy säilytetään aina piilossa auringolta huoneenlämmössä, mutta hivenen viileämmässä kohtaa. Oliiviöljy pidetään tiiviisti suljettuna pullossa, sillä happi vaikuttaa maun haalenemiseen.

Pullokoot ovat 250 ml tai 500 ml. 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.