Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Paellapannu de BUYER, ∅ 32 cm

SKU
5652.32

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

88,90 € 80,00 € Säästät: 8,90 €

Tämä tässä on de Buyerin hiiliteräspannujen paellamalli, jonka avulla pääset nauttimaan autenttisen, herkullisen paellan mauista!


 
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Paellapannu de BUYER, ∅ 32 cm
Paellapannu de BUYER, ∅ 32 cm Paellapannu de BUYER, ∅ 32 cm
Lisätietoja
SKU 5652.32
Takuu 5 vuotta
Toimitusaika Heti varastossa (Kangasala). Nopea toimitus, arviolta 2-5 arkipäivässä!

‌De Buyer paellapannu

Paellapannun mitat: 

Korkeus 5,8cm, Pohjan halkaisija 23,5cm, seinämävahvuus 3mm, Paino 2,5kg

Tämä mahtava paellapannu on hiiliterästä, joten paisto-ominaisuudet riittävät vihkiytyneimmänkin kokin tarpeisiin. Pannun huollossa ja käytössä pätevät samat konstit ja niksit kuin muidenkin hiiliteräspannujen kohdalla.

De Buyer

De Buyer on ollut maailman arvostetuimpia hiiliterästuotteiden tuottajia yli sadan vuoden ajan. Pannujen laatu on jalostunut vuosien varrella äärimmäisen korkeaksi. Perinteinen design on erittäin käytännöllinen yhä.

Etenkin de Buyerin hiiliteräspannuilla on ikoninen maine, ja ne ovat haluttuja perintökaluja. Pannun tarina kehittyy yhdessä tummuvan rasvapolttopinnan kanssa.

Olemme itse paatumattomia hiiliteräspannujen suurkuluttajia. Meiltä löytyykin vaativaan käyttöön sopivia hiiliteräspannuja joka lähtöön: pienistä blinipannuista aina suuriin, kahdella kahvalla varustettuihin maalaispannuihin. Koska jokaisen keittiön tarpeet ovat erilaisia, löytää meiltä myös lettu-, omeletti-, ja wokkipannut.

Paellapannu – soveltuvat liesityypit

Tämä paellapannu sopii mille tahansa lämmönlähteelle leivinuunista induktioon – myös grilliin tai nuotiolle.

Paellapannun käyttöönotto

Hiiliteräksestä valmistetut pannut täytyy aluksi aina rasvapolttaa.

  1. Pese varastointirasva ja pyyhi pannu kuivaksi.
  2. Lämmitä pannua keskilämmöllä ja sivele siihen öljyä/rasvaa.
  3. Nosta lieden tehoa niin, että pannu alkaa hiljalleen savuta ja tummua.
  4. Anna pannun tummeta minuutista kahteen. Pyyhi ja jäähdytä pannu.
  5. Toista 3-4 kertaa. Paras lopputulos tulee jopa 10 kerralla!

Kun pohja on ruskistunut, anna pannun jäähtyä ja pyyhi ylimääräinen rasva pois. Toista prosessia: 3-4 kertaa riittää jo hyvään tulokseen, mutta paras tulos voi vaatia jopa 10-11 toistokertaa. Täältä löydät vielä kootut ohjeet rasvapolttopuuhiin.

Paellapannun hoito

Paellapannu kestää myös metallisia työvälineitä.

Huono rasvapolttopinta kannattaa hioa pois teräsvillalla tai hiomapaperilla ja tehdä rasvapoltto uudestaan.

Paellapannun pohja voi joskus mennä kuumetessaan kuperaksi. Se on helppo korjata: suorista pohja kopauttamalla vasaralla ylösalaisin olevan hiiliteräspannun pohjaa.

Paellapannun pesu ja puhdistus

Pese paellapannu pelkällä kuumalla vedellä ja käsin. Pinttyneen tai tarttuneen ruoan voit hangata pesusienellä tai karhunkielellä.

Älä laske tulikuumaan pannuun kylmää vettä, koska pannu voi vääntyä.

Kuivaa hiiliteräspannu aina pesun jälkeen paperilla tai liedellä jälkilämmöllä ja sivele siihen ruokaöljyä, niin se ei ruostu. Näin nautit paellapannustasi vuodesta toiseen.

©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.