Ilmainen toimitus & 100pv palautusoikeus
Upeita ideoita vaikka lahjaksi

de buyer paellapannu, 32 cm

Tämä tässä on de Buyerin hiiliteräspannujen paellamalli, jonka avulla pääset nauttimaan autenttisen, herkullisen paellan mauista. 


Sku: EDU5652.32

65,00 €

de buyer paellapannu, 32 cm

Lisää kuvia

de buyer paellapannu, 32 cm

Tuotekoodi: EDU5652.32

Tämä tässä on de Buyerin hiiliteräspannujen paellamalli, jonka avulla pääset nauttimaan autenttisen, herkullisen paellan mauista. 


Saatavuus: HETI varastossa. Toimitusaika 1-2 arkpäivää tilauksesta.

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: : 0,00 €

88,90 €

De buyer paellapannu, 32 cm   +65,00 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

Tämä tässä on de Buyerin hiiliteräspannujen paellamalli, jonka avulla pääset nauttimaan autenttisen, herkullisen paellan mauista.

Rosteristen kahvojen ansiosta pannua voi käyttää myös kuumassa uunissa tai grillissä ilman rajoituksia. Se sopii siis oivallisesti myös kaikenlaiseen muuhun ruoanlaittoon!

Uskomme vakaasti, että tämä peruskoon De Buyer Mineral B Pro on hinta-laatusuhteeltaan maailman paras paistinpannu monipuoliseen paistamiseen. 

 • Täydelliset paisto-ominaisuudet ja lämmönjohtavuus.
 • Monikäyttöinen: voit nauttia herkullisesta paellasta, mutta käy myös uuniastiana ja kaksikahvaisena paistinpannuna.
 • Luonnollinen patinan myötä syntyvä non-stick paranee jatkuvasti käytössä.
 • Ei ollenkaan terveydelle haitallisia irtoavia pinnoitteita.
 • Kestää jopa vuosisatoja. Tämä ei lennä roskiin.
 • Sopii kaikille liesille ja lämmönlähteille, induktio mukaanlukien.

Rasvapoltto onnistuu helposti ja varmasti, kun hankit tähän käyttöön testattua Muurikan silavaa. Koska pannussa ei ole kuluvaa teflon-pinnoitetta, voit käyttää teräksisiä työvälineitä. Löydät de Buyerin ergonomisesti muotoillut ammattilaisille suunnitellun paistinlastan täältä.

De Buyer pannujen pohjat on tehtaalla stanssattu tarkoituksella hieman koveraksi, jotta pannun pohja ei pullistu ja ala keikkua lämpölaajenemisen myötä. Koveruus on pelkästään hyvä juttu, eikä se vaikuta pannun käyttöominaisuuksiin.

Paellapannun mitat:

 • Korkeus 5,8 cm
 • Pohjan halkaisija 23,5 cm
 • Seinämävahvuus 3 mm
 • Paino 2,5 kg

Tämä mahtava paellapannu on hiiliterästä, joten paisto-ominaisuudet riittävät vihkiytyneimmänkin kokin tarpeisiin. Pannun huollossa ja käytössä pätevät samat konstit ja niksit kuin muidenkin hiiliteräspannujen kohdalla.

De Buyer

De Buyer on ollut maailman arvostetuimpia hiiliterästuotteiden tuottajia yli sadan vuoden ajan. Pannujen laatu on jalostunut vuosien varrella äärimmäisen korkeaksi. Perinteinen design on erittäin käytännöllinen yhä.

Etenkin de Buyerin hiiliteräspannuilla on ikoninen maine, ja ne ovat haluttuja perintökaluja. Pannun tarina kehittyy yhdessä tummuvan rasvapolttopinnan kanssa.

Olemme itse paatumattomia hiiliteräspannujen suurkuluttajia. Meiltä löytyykin vaativaan käyttöön sopivia hiiliteräspannuja joka lähtöön: pienistä blinipannuista aina suuriin, kahdella kahvalla varustettuihin maalaispannuihin. Koska jokaisen keittiön tarpeet ovat erilaisia, löytää meiltä myös lettu-, omeletti-, ja wokkipannut.

Paellapannun käyttöönotto

Hiiliteräksestä valmistetut pannut täytyy aluksi aina rasvapolttaa.

 1. Pese varastointirasva ja pyyhi pannu kuivaksi.
 2. Lämmitä pannua keskilämmöllä ja sivele siihen öljyä/rasvaa.
 3. Nosta lieden tehoa niin, että pannu alkaa hiljalleen savuta ja tummua.
 4. Anna pannun tummeta minuutista kahteen. Pyyhi ja jäähdytä pannu.
 5. Toista 3-4 kertaa. Paras lopputulos tulee jopa 10 kerralla!

Kun pohja on ruskistunut, anna pannun jäähtyä ja pyyhi ylimääräinen rasva pois. Toista prosessia: 3-4 kertaa riittää jo hyvään tulokseen, mutta paras tulos voi vaatia jopa 10-11 toistokertaa. Täältä löydät vielä kootut ohjeet rasvapolttopuuhiin.

Paellapannun hoito

Paellapannu kestää myös metallisia työvälineitä.

Huono rasvapolttopinta kannattaa hioa pois teräsvillalla tai hiomapaperilla ja tehdä rasvapoltto uudestaan.

Paellapannun pohja voi joskus mennä kuumetessaan kuperaksi. Se on helppo korjata: suorista pohja kopauttamalla vasaralla ylösalaisin olevan hiiliteräspannun pohjaa.

Paellapannun pesu ja puhdistus

Pese paellapannu pelkällä kuumalla vedellä ja käsin. Pinttyneen tai tarttuneen ruoan voit hangata pesusienellä tai karhunkielellä.

Älä laske tulikuumaan pannuun kylmää vettä, koska pannu voi vääntyä.

Kuivaa hiiliteräspannu aina pesun jälkeen paperilla tai liedellä jälkilämmöllä ja sivele siihen ruokaöljyä, niin se ei ruostu. Näin nautit paellapannustasi vuodesta toiseen.

Lisätietoa

Tuotenumero EDU5652.32
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki