Paista keittiön välinepaketti

Tuotekoodi: EDU93007604060000+4232.00+4238.30

Paista keittiön välinepaketti

Lisää kuvia

Paista keittiön välinepakettin kuuluvat atulat, nuolija ja paistinlasta. 

Tarjouspaketti sisältää nämä tuotteet:

de Buyer atulat ruostumaton teräs 30cm

Määrä: 1

Saatavuus: Loppu varastosta

de Buyer atulat ruostumaton teräs 30cm

Le Creuset Nuolija (spatula)

Määrä: 1

Saatavuus: Loppu varastosta

 Le Creuset Nuolija (spatula)

De Buyer paistinlasta teräs

Määrä: 1

Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

De Buyer paistinlasta teräs

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
76,70 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Nämä viisi keittiövälinettä ovat jokaisen keittiön peruspilarit. Liian monet keittiökaapit pursuilevat moninaisia muovisia turhakkeita. Mitä jos korvaisit ne kaikki muutamalla toimivalla ja kestävällä välineellä?

Oikeat tarvikkeet paistamiseen

Ensimmäinen ja tärkein väline paistamisessa on tietenkin hyvä paistinlasta. DeBuyerin metallilasta on leveä ja jämäkkä. Varsi on lyhyt, joten lastan käyttö on tarkkaa ja täsmällistä. Käytettävyys on verrattavissa esimerkiksi kynällä kirjoittamiseen. On huomattavasti helpompaa kirjoittaa, jos ottaa otteen kynän kärjestä kuin peräpäästä. Metallilasta soveltuu hyvin kaikille pinnoittamattomille pinnoille, esimerksi hiiliteräspannulle. Toiset käyttävät mielellään muovlilastaa, jottei naarmuttaisi hiiliteräspannun rasvapolttoa. Mutta minun, ja DeBuyerin, suositusten mukaan pienet jäljet rasvapolton pinnassa eivät haittaa käyttöä. Ja mikä tärkeintä, sinun ei tarvitse huolehtia muovisen lastan sulamista metallipinnalle. Metallilasta on käytännössä ikuinen. 

Mikäli kuitenkin haluat käyttää muovilastaa, suosittelemme käyttöön esimerkiksi Küchenprofin muovilastaa

Jos et ole aiemmin käyttänyt paistaessa atuloita, tulet ihastumaan ikihyviksi. Atulat ovat loistava vaihtoehto paistinlastalle, esimerkiksi pihvin tai muiden kiinteiden ainesosien paistamisessa. DeBuyerin atulat ovat erittäin jykevää terästä ja sulkeutuvat tiiviisti ja saumattomasti koko teränsä osalta yhteen. Atulat tuovat todella paljon mukavuutta paistettavien ainesosien käsittelyyn.  

Kolmantena peruspilarina on spatula. Tämä myymämme LeCreusetin spatula on puuvartinen ja siinä on irrotettava muovinen spatulapää. Irrotettava kärki mahdollistaa erinomaisesti pään pesun astianpesukoneessa viemättä turhaa tilaa. Ja erinomaisen materiaalinsa vuoksi spatulan pää on varren päässä kiinniollessaan erittäin tukeva.

Spatulan merkitys keittiössä on toimia nuolijana kokkauksessa, mutta tämä LeCreusetin spatulaa voi käyttää erinomaisesti myös muovisena paistinlastana tarvittaessa, esimerkiksi pinnoitettujen pannujen kanssa tai metallilastan ollessa likaisena. 

Nämä kolme välinettä ovat tärkeimmät paistamisen apuvälineet hiiliteräspannun seuraksi. Ja näistä jokainen on valittu poikkeuksellisen laatunsa, kestävyytensä ja toiminnallisuutensa perusteella.

Optiona täydelliset välineet keittämiseen ja leivontaan

Jotta saat kerralla tyhjennettyä kaappisi huonostitoimivista keittiövälineistä, suosittelen myös seuraavia kolmea välinettä. Küchenprofin soppakauha poikkeaa muovisista keittiölapioista syvällä kupillaan, pystymallisella nostokulmallaan sekä jämerällä metallisella pyöristetyn kolmiomallisella poikkileikkauksella olevalla kahvalla, josta on erittäin luontevaa pitää kiinni. Vaikket olisi suuri sopankeittäjä, kuten en minäkään, löytyy kauhalle aina käyttöä. Itse kaipaan hyvää kauhaa esimerkiksi pizzanteossa tomaattikastikkeen annosteluun.

Viimeisenä peruspilarina tarjoan vielä de Buyerin muhkeaa vispilää. Tässä ei ole käytetty ohuita metallilankoja tai muovia vaan toistensa sisään ristiin toisensa sisään kulkevia taitettuja paksuja metallitankoja. Muhkea muoto ja kerroksittain toistensa sisässä kulkevat kerrokset, tekevät tästä vispilästä moninverroin perinteistä käsivispilää tehokkaamman. 

Täydelliseen vispaukseen suositrtelemme vielä seuraksi de Buyerin kulhoa, joka on muotoiltu lähes täydelliseksi pallonpuoliskoksi, jolloin vispatessa nesteelle ei jää mitään sokeita nurkkia.

Tilaamalla tämän paketin, saat hyvän edun kokonaishinnassa.

- Tuotekuvaus Mika / Paista.fi 

Lisätietoa

Tuotenumero EDU93007604060000+4232.00+4238.30
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki