Paistinpannu de Buyer Affinity 28 cm

Tuotekoodi: 3724.28

TARJOUS
-16% 13.07. asti

Paistinpannu de Buyer Affinity 28 cm

Lisää kuvia

Paksuus 2,2-2,8 mm. Läpimitta on 28 cm, josta pohjan läpimitta on 20 cm. Korkeus reunalla on 4,5 cm. Sopii myös induktiolle. Konepestävissä.

Saatavuus: Tuote tällä hetkellä tilaustuote, toimitusaika nyt noin 2-3 viikkoa, tilaus toimitetaan heti kun tuote saapuu varastoon.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 141,00 €

Hinta: 165,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

‌Valitsimme tämän kokoteräksisen de Buyer Affinity -paistinpannun, koska se sisältää hyvin johtavan alumiinikerroksen. Tämä ei ole pinnoitettu pannu, koska pinnoite on oikeasti eriste. Tämän vuoksi pannu on todella nopea ruuanvalmistaja ja sopii herkän ruuan paistamiseen. Pannu soveltuu sellaisenaan induktiolle ja kaikille muillekin lämmönlähteille. Pannu on todella helppo puhdistaa ja on konepesunkestävä. 

Halvoissa pannuissa yleensä on niin sanottu sandwich -pohja. Tämä tarkoittaa pohjan olevan erillinen osa pannussa, ja tämän vuoksi lämpö johtuu huonommin sivuille. Affinity -mallissa on yhtenäinen pohja, ja se koostuu viidestä kerroksesta. Keskimmäiset kerrokset ovat alumiinia, joka johtaa kuparin jälkeen toiseksi parhaiten lämpöä myös sivuille. 

Paksuus 2,2-2,8 mm. Läpimitta on 28 cm, josta pohjan läpimitta on 20 cm. Korkeus reunalla on 4,5 cm. Sopii myös induktiolle. Konepestävissä. 

Muistathan, että suosittelemme kovempaan käyttöön rasvapoltettavaa hiiliteräspannua! 

de Buyer Affinity paistinpannu - miksi?

  • Affinity lämmittää tasaisesti myös reunoilla
  • Lämpenee huomattavasti nopeammin
  • Lämmön säätäminen on nopeaa
  • Toimii kaikilla liesityypeillä
  • Herkälle ruualle
  • Konepestävissä

Lisätietoa

Tuotenumero 3724.28
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Paistinpannu de Buyer Affinity 28 cm5.001

Pieni hetki