Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Paistinpannu de Buyer Affinity 32 cm

SKU
3724.32

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

199,90 € 159,00 € Säästät: 40,90 €

Pannu soveltuu herkän ruuan paistamiseen. Paksuus 2,2-2,8 mm. Läpimitta on 32 cm, josta pohjan läpimitta on 23 cm. Korkeus reunalla on 4,5 cm. Sopii myös induktiolle. Konepestävissä.   • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Paistinpannu de Buyer Affinity 32 cm
Paistinpannu de Buyer Affinity 32 cm

Valitsimme tämän kokoteräksisen de Buyer Affinity -paistinpannun, koska se sisältää hyvin johtavan alumiinikerroksen. Tämä ei ole pinnoitettu pannu, koska pinnoite on oikeasti eriste. Tämän vuoksi pannu on todella nopea ruuanvalmistaja ja sopii herkän ruuan paistamiseen. Pannu soveltuu sellaisenaan induktiolle ja kaikille muillekin lämmönlähteille. Pannu on todella helppo puhdistaa ja on konepesunkestävä. 

Halvoissa pannuissa yleensä on niin sanottu sandwich -pohja. Tämä tarkoittaa pohjan olevan erillinen osa pannussa, ja tämän vuoksi lämpö johtuu huonommin sivuille. Affinity -mallissa on yhtenäinen pohja, ja se koostuu viidestä kerroksesta. Keskimmäiset kerrokset ovat alumiinia, joka johtaa kuparin jälkeen toiseksi parhaiten lämpöä myös sivuille. 

Paksuus 2,2-2,8 mm. Läpimitta on 32 cm, josta pohjan läpimitta on 23 cm. Korkeus reunalla on 4,5 cm. Sopii myös induktiolle. Konepestävissä. 

Muistathan, että suosittelemme kovempaan käyttöön rasvapoltettavaa hiiliteräspannua! 

Ei konepesua.

Lisätietoja
SKU 3724.32
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.