Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Paistokasari de Buyer Affinity, 20cm

SKU
3746.20

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

255,00 €
Paistokasari de Buyer Affinity, 20cm
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

De Buyer Affinity kasari on oikea vaihtoehto silloin kun haluat täydelliset ominaisuudet ja arvostat tuotteen tyylikkyyttä ja kestävyyttä sekä tuotteen alkuperällä on merkitystä, niin tuotantotapojen kuin ekologisuudenkin muodossa. 

Mitat: ø 20 cm, korkeus 11 cm, tilavuus 3,4 litraa. 

de Buyer Affinity kasari - miksi?

  • Normaali kasari lämmittää vain pohjan keskeltä vs. Affinity lämmittää tasaisesti myös kattilan laidoilta
  • Affinity lämpiää huomattavasti nopeammin ja se ehkäisee esim. maidon palamista pohjaan
  • Lämmön säätäminen on nopeaa
  • Voi käyttää kaikki liesityypeillä

De Buyer Affinity kasarit ja kattilat edustavat markkinoiden korkeinta laatua niin kestävyyden kuin ominaisuuksiensakin puolesta. De Buyer Affinity kasari valmistetaan innovatiivisella viisikerrostekniikalla - alumiiniydin jonka ympärille on puristettu molemmin puolin kaksi kerrosta ruostumatonta terästä.

Kasarin seinämävahvuus on 2,3 mm, joka on n.3 kertaa paksumpi kuin edullisissa sandwich -tekniikalla tehdyissä kattiloissa. Kasarin valmistustekniikka mahdollistaa kattilan todella nopean reagoinnin lämpötilan vaihteluihin. Kasari lämpenee kauttaaltaan todella nopeasti ja liedeltä pois nostettaessa kasari jäähty välittömästi, jolloin ruoan kypsyminen saadaan pysäytettyä nopeasti. 

Tämä on erityisen tärkeää varsinkin tarkkuutta vaativien reduktioiden ja muiden ruokien valmistuksessa. De Buyer Affinity kasari muistuttaa ominaisuuksiltaan paljon kuparikattilaa.

De Buyer Affinity kasarit valmistetaan Ranskassa ja ne ovat täysin saumatomia yhdestä viisikerroksisesta metallilevystä muotoiltuja, poiketen edullisista “sandwich” tekniikalla tehdyistä kattiloista. Edullisten kattiloiden ja kasareiden sandwich tekniikan ongelmana on pohjan kuumeneminen huomattavasti kattilan laitoja enemmän, jolloin lämmön säätely tasaisesti koko ruoalle on vaikeaa. 

Esimerkiksi maitoa keitettäessä sandwich -pohjaisissa kattiloissa maito alkaa ensiksi kuplimaan keskeltä ja palaa näin helposti pohjaan. Tämän vuoksi viisikerrostekniikalla tehty de Buyer Affinity kattila on ammattilaisten suosima, ruoanlaitossa jossa vaaditaan täydellistä onnistumista.

Myös kattiloissa suosimme pinnoittamattomia tuotteita, jolloin kattilasta ei irtoa ruokaa mitään kemikaaleja ja muita ainesosia. Innovatiivinen valmistusmenetelmä, materiaalit ja tasainen lämmönjakautumisen ehkäisee pohjaanpalamista ja ruoan tarttumista kattilan reunoille ja pohjaan, jonka vuoksi kattila ei vaadi pinnoitetta. Tämä omalta osaltaan tukee kattilan ekologisuutta, koska oikein käytettynä kattila kestää koko eliniän.

Linkki valmistajan sivuille.

Lisätietoja
SKU 3746.20
Takuu .

Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.