Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Paistomittari, de Buyer

SKU
4885.00N

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

92,90 €
Paistomittari, de Buyer
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Paistomittari

Paistomittari on yksi keittiön tärkeimmistä välineistä kun ruoanlaitto vaatii tarkkaa lämpötilaa. Esimerkiksi lihan paistamisessa jo yhden asteen ylikypsentäminen muuttaa raaka-aineen koostumusta ja liian kypsäksi paistettun lihan mehevyys katoaa, raaka-aineesta poistuneiden lihasnesteiden vuoksi. Samoin moni leivontatuote vaatii tarkkaa lämpötilan tarkkailua, kuten suklaan temperointi ja monet muut jälkiruoat. Paistomittari onkin yllättävän monipuolinen työkalu kun sitä tottuu käyttämään. Tämän avulla voidaan valmistaa uunissa myös sous vide tekniikalla ruokia jolloin paistomittari astetaan mittaamaan haudutusveden lämpötilaa. Tällöin erillisen sirkulaattorin hankinta ei ole välttämätöntä. Haudevesi lämmitetään haluttuun lämpötilaan ja uuni samalle lämpötilalle, jossa ruoka kypsytetään hitaasti.

de Buyer digitaalinen paistomittari ammattilaiskäyttöön

Kunnollinen paistomittari sisältää erillisen anturin ja lämpötilamonitorin ajastimineen. De Buyerin digitaalinen paistomittarissa on metrin pituinen johto lämpöanturin ja monitorin välillä joten sitä voi käyttää hyvin esimerkiksi uunissa kypsennettävien ruokien sisälämpötilan tarkkailuun. Monitorissa on myös äänihälylytys jolloin asetettu lämpötila on saavutettu, joten voit huoletta keskittyä muiden ruokien valmistamiseen kypsennyksen aikana, eikä lämpötilaa tarvitse tarkkailla jatkuvasti.

Digitaalinen paistomittari mittaa lämpötiloja välillä 0-250 astetta, joten se soveltuu käytännössä kaikkeen ruoanlaittoon. Paistomittarin anturissa on paksu ruostumattomasta teräksestä tehty johto, joka kestää korkeita lämpötiloja. Tämä on tärkeä huomioida paistomittari hankittaessa, että sitä voidaan käyttään uunin kaikilla lämpötiloilla.

Paistomittarin takaosassa on magneetti, jonka avulla paistomittari voidaan kiinnittää esimerkiksi uunin oveen.

Paistomittari on erinomainen apu esimerkiksi paistien ja pihvien kypsentämisessä. Oma suosikkitapani paistaa pihvi on paistaa pihvin pinnat ”kiinni” keittiömaailman ikonin Le Creusetin valutautaisessa parilapannussa, jolloin pihviin tulee kaunis parilakuvio ja paistopinta antaa pihville makua. Tämän jälkeen kun molemmat pinnat on paistettu nopeasti kiinni, laitetaan parilapannu uuniin miedolle lämpötilalle ja annetaan pihvien paistua sisälämpötilaltaan 56-58 asteiseksi, riippuen halutusta kypsyysasteesta. Paistomittari asetetaan mittaamaan pihvin sisälämpötilaa. Tällöin pihvissä on maukas paistopinta ja se on kauttaaltaan rose sisältä. Pelkästään pannulla paistettuan pihvin kypsyysaste vaihtelee pinnan täysin kypsästä keskustan mediumiin, jolloin lihasta vain murto-osa on täydellinen rakenteeltaan ja maultaan. Tämä on samalla kunnioitus hyvää raaka-ainetta kohtaan.

Munkkirasvan lämpötilan mittaus

De Buyerin paistomittari toimii -25 – +250 asteessa. Optimaalinen rasvan lämpötila munkkien teossa on noin 180 astetta, joten toimii myös rasvan lämpötilan mittauksessa.

Lisätietoja
SKU 4885.00N
Takuu .

Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.