HIILITERÄSPAKETTI De buyer Mineral B PRO 3 pannulla

Lisää kuvia

HIILITERÄSPAKETTI De buyer Mineral B PRO 3 pannulla

Tuotekoodi: EDU5680.28+5680.24+5614.28
Saatavuus: Tuotetta tulossa varastoon 21.6.2019 -> toimitetaan heti kun varastossa

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: : 189,90 €

Tuotekuvaus

Tämä paketti sisältää:

Maalaispannu 28cm
- Hiiliteräspannu 24cm
- Hiiliteräspannu 28cm

Ammattilaistenkin suosiossa olevat hiiliteräspannut valloittavat tällä hetkellä Suomen keittiöitä. Ne ovat oikein käytettyinä pitkäikäisiä, lähes ikuisia työvälineitä. Hinta-laatusuhde onkin näissä aivan kohdillaan ikäkestoonsa nähden. Edullisella pakettitarjouksella saat vielä paremman edun, kun tilaat nämä kolme pannua

Mineral B pro paistinpannuissa on rosterikahva, joka kestää lämpöä kaikessa ruuanlaitossa – niin uunissa kuin grillissäkin. Tämä pannusarja on parasta silloin, kun tehdään paistettuja perunaruokia tai lämpimiä lisukkeita. Mineral B pro -pannun kahva on muotoiltu hivenen paremmin sopivaksi käteesi. Toki tätä voi kutsua myös makuasiaksi, mutta pro -pannun kahva on erityisesti naisten mieleen ollut. 

Pannusetissämme on sinulle kaksi hiiliteräspannu Mineral B pro -mallia: 

- 24 cm pannua suosittelemme käytettäväksi esimerkiksi kananmunien paistoon
- 28 cm pannu taasen soveltuu hyvin peruspaistamiseen.

Molemmat näistä pannuista soveltuvat myös uuniin. 

Lisäksi pannusettiimme lisäsimme suositun maalaispannun. Tässä DeBuyerin hiiliteräksisessä maalaispannussa tarttumattomuusominaisuudet paranevat ajan kanssa, kuin laatuviini ikään. Pannun seinämän korkeus on 8,5 cm, mikä takaa rasvan liikaroiskuvuuden ympäristöön. Korkeat laidat auttavat kypsentämään isojakin raaka-ainemääriä. 

Hiiliteräspannun ominaisuudet

Hiiliteräspannu on todellakin ammatilaisten valinta, kun ruuanteossa edellytetään täydellistä onnistumista. Lämpö jakautuu teräksessä täydellisesti, kestävyys ja tarttumattomuus ovat ylivoimaisia. Hiiliteräspannua voidaan verrata helposti valurautapataan, mutta tämä on kevyempi ja nopeammin reagoiva lämpötilaan. Näitä pannuja käyttää pitkään, mikäli niistä huolehtii. Sen vuoksi suosittelemme rasvapolttoon Muurikka silavaa, joka on myös valittavissa tuotteen lisäoptioissa. Muurikka Silava kestää paremmin kuumuutta ja tekee pannustasi täydellisen ennen käyttöä. 

Hiiliteräspannupaketin oheen kannattaa myös miettiä laatutavaraan perustuvaa Paista keittiövälinepakettia, jossa on mukana spatula, atula ja paistolasta

Lisätietoa

Tuotenumero EDU5680.28+5680.24+5614.28
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

HIILITERÄSPAKETTI De buyer Mineral B PRO 3 pannulla4.002

Pieni hetki