Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Pata 5.2 l + kansi 24 cm - Swiss Diamond

SKU
41023

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

165,90 €

  • Timanttikiteillä vahvistettu pinnoite

  • Kahvat eivät kuumene paistossa

  • Induktioliedellekin sopiva

  • Upea lämmönjohtokyky 

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Swiss Diamond on ruokamaailman mersu, ja meille on kyllä ihan huikea kunnia saada tätä tuotesarjaa valikoimaamme. Swiss Diamond siis maailman tunnetuin ja arvostetuin pannubrändi. Eli parempaa pinnoitettua pannua ei löydä. Hiiliteräspannusta Swiss Diamond eroaa sitten kuten mikä tahansa pinnoitettu. Eli vaikka on todella kestävä, niin ei ole elinikäinen, vaan luonnollisesti tulee joskus tiensä päähän.

Miksi tämä pata?

- Timanttikiteillä vahvistettu pinnoite
- Kahvat eivät kuumene paistossa
- Induktioliedellekin sopiva
- Upea lämmönjohtokyky 

Pata 5,2 litraa – Swiss Diamondin ylpeys on laadukas pinnoite

Padassa käytetään täysin uutta pinnoitetta, joka on timanttikitein vahvistettua. Timanttihan on tunnetusti materiaaleista kovinta ja se johtaa aivan uskomattoman hyvin lämpöä tasaisesti ympäri pataa. 

Lämmönjohtokyky

Pata on alualumiinirunkoinen, minkä ansiosta lämpö leviää myös laitoihin todella tasaisesti.  Näin ruoka kypsyy tasaisesti. 

Kahvat

Swiss Diamond -tuotteiden kahvat kestävät uunissa jopa 260 ºC:n lämmön. 

Puhdistus

Oikein hoidettuna Swiss Diamond -paistinpannun pinnoite säilyy tarttumattomana ja helposti puhdistettavana pidempään kuin mikään muu tunnettu pinnoite. 

Speksit

Padan tlavuus on 5,2 litraa ja halkaisija 24 cm. Se soveltuu myös induktioliedelle käyttöön. Pakkaukseen kuuluu myös höyryaukoilla varustettu lasikansi. Swiss Diamond -tuotteet valmistetaan Sveitsissä ja suuri osa viimeistelystä on tehty käsityönä.

Lisätietoja
SKU 41023
Takuu 1 vuosi
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.