Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Drinkkilasi SPIEGELAU PERFECT SERVE S.O.F. TUMBLER 4 kpl

SKU
4500177

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

34,90 €
Perfect Serve S.O.F tumbler 4 kpl, Spiegelau
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Spiegelau Perfect Serve S.O.F -lasi on tehty yhteistyössä kansainvälisesti tunnetun baariekspertti Stephan Hinzin kanssa.Tuloksena on ammattimainen baarilasistosarja, joka kestää aikaa sekä käyttöä. Ajaton, elegantti muotoilu ja yksityiskohdat yhdessä kestävän ja tukevan rakenteen kanssa takaavat nautinnolliset cocktail-hetket.

Pakkauksessa on 4 kpl laseja.

Lasi on kristallilasia, jonka korkeus on 81 mm ja vetoisuus 270 ml. 

Perfect Serve -sarjan lasien mukana tulee aina myös Stephan Hinzin laatimat reseptit trendikkäiden juomasekoitusten valmistamiseen. S.O.F. -lasi sopii lyhyille cocktaileille ja siitä voi myös tarjoilla vedet, mehut, smoothiet, pirtelöt sekä maitokahvit!

Valmistusmaa: Saksa.

Lasit ovat konepestäviä.

Perfect Serve -sarja on suunniteltu yhteistyössä saksalaisen huippubaarimestari Stephan Hinzin kanssa. Perfect Serve -sarja mahdollistaa nimensä mukaisesti parhaat juomasekoitukset erityisesti niille suunnitelluista laseista. Lasien koko, kuviointi ja muoto on suunniteltu palvelemaan täydellisesti niistä tarjoiltavia juomia. Spiegelau on yksi Euroopan vanhimmista lasivalmistajista ja kuuluu nykyään Riedel-yhtymään. Spiegelau suunnittelee laadukkaita viini- ja erikoislaseja sekä huippupanimoiden kanssa yhteistyössä olutlaseja erikoisoluille.

Lisätietoja
SKU 4500177
Toimitusaika Saatavilla. Toimitusaika arviolta 3-6 arkipäivää
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.