Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Sekoituslasi SPIEGELAU PERFECT SERVE 750ml

SKU
4500153

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

34,90 €

SPIEGELAU PERFECT SERVE -sekoituslasi, 750ml  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Sekoituslasi SPIEGELAU PERFECT SERVE 750ml
Sekoituslasi SPIEGELAU PERFECT SERVE 750ml Sekoituslasi SPIEGELAU PERFECT SERVE 750ml Sekoituslasi SPIEGELAU PERFECT SERVE 750ml

Perfect Serve -sarjan lasein tulee mukana aina myös Stephan Hinzin laatimat reseptit trendikkäiden juomasekoitusten valmistamiseen. Sekoituslasia tarvitaan klassisten juomasekoitusten kuten Manhattanin, Old Fashionedin tai Martinin sekoittamiseen. Sekoittamalla jäät eivät ehdi vetistää juomaa.

Sekoituslasi on jykevä rakenteeltaan ja sopii näin erinomaisesti vaativaankin käyttöön. Kaatonokka lasin reunassa kaataa juoman kauniisti lasiin ja siivilä on helposti asetettavissa lasin suulle.

Perfect Serve -sarja on suunniteltu yhteistyössä saksalaisen huippubaarimestari Stephan Hinzin kanssa. Tuloksena on ammattimainen baarilasistosarja, joka kestää aikaa sekä käyttöä. 

Perfect Serve -sarja mahdollistaa nimensä mukaisesti parhaat juomasekoitukset erityisesti niille suunnitelluista laseista. Lasien koko, kuviointi ja muoto on suunniteltu palvelemaan täydellisesti niistä tarjoiltavia juomia.

  • Valmistusmateriaali: kristallilasi
  • Valmistusmaa: Saksa
  • Konepestävä
  • Mitat: korkeus 180mm, tilavuus 750ml
Lisätietoja
SKU 4500153
Toimitusaika TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-7 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.