Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Peugeot

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Kokeile poistaa osa alla olevista hakuehdoista:

Peugeot


Peugeot on yksi ikonimmista ranskalaisista merkeistä. Peugeot-maustemyllyt löydät kuuluisimpien kokkien pöydiltä ja niiden takaa löytyvä historia on poikkeuksellinen. 1800-luvulla Peugeot aloitti valmistamaan sahanteriä, kahvimyllyjä, vannehameita, ruokapöydälle tarkoitettuja maustemyllyjä, velosipedejä ja paljon muuta. Luovuus on aina ohjannut brändiä kekseliäisyyden ja innovatiivisuuden huipulle. Vuosien mittaan Peugeot-tuotemerkki on monipuolistunut useisiin eri tuoteryhmiin.


Brändi


Yli 200 vuoden ajan Peugeot on suunnitellut ja valmistanut esineitä jokapäiväiseen elämään. Tavoitteena on helppokäyttöisyys ja makujen ilmaisu mahdollisimman todellisina.

Tämä jatkuvasti uusiutuva suunnittelutaito on tehnyt Peugeot-brändistä kiistattoman edelläkävijän maustemyllyissä. Peugeot imee edelleen voimaa rikkaasta perinnöstään uusien keittiövälineiden valmistamisessa ja antaa ”fine diningin” ystäville mahdollisuuden löytää uusia tapoja soveltaa ja altistaa makuhermojaan uusien nautintojen ja kokemuksien äärellä.


Peugeot Saveurs sijaitsee Quingeyssä, Itä-Ranskassa, Sveitsin rajan lähellä


Yli 180 työntekijää työllistävä Peugeot Saveurs valmistaa maailman tunnetuimpia maustemyllyjä. Ranskan tehtaalla, joka on vientimyynnin johtaja, valmistetaan kaikki: suunnittelu, tekninen kehitys ja tuotteiden valmistus. Puu sorvataan, lakataan tai maalataan; mekanismit leimataan ja kootaan huolellisesti asiantuntijuudella. Kotimaastaan Peugeot Saveurs vie tuotteitaan ympäri maailman, yli 80 maahan.


Peugeot - sitoutuminen kestävyyteen


Peugeotin tehtailla käytetty puu on peräisin PEFC™ -sertifioiduista Euroopan metsistä. Jokainen maustemylly kootaan Ranskassa Franche - Comtén tehtaalla. Ympäristön suojelemiseksi jälkikäsittelyssä syntyvä jätepuu (hake ja sahanpuru) kerätään ja kierrätetään. Värillisille viimeistelyille on valittu liuotteettomat maalit osana yrityksen jatkuvaa kestävää kehitystä koskevaa politiikkaa. Peugeotilla on myös toiminnassaan vahva sosiaalinen ulottuvuus. Peugeot tekee sopimuksia toimittajien kanssa, jotka työllistävät pääasiassa vammaisia ​​tai yhteiskuntaan uudelleensopeutumassa olevia ihmisiä.


EPV-merkki


Peugeot on virallisesti saanut arvostetun EPV-merkin tunnustuksena erinomaisuudestaan. Tämä valtion myöntämä tunnustus osoittaa kunnioitusta ranskalaisille yrityksille, jotka ovat saavuttaneet korkeimman tason perinteisessä ja teollisessa asiantuntemuksessa.


Nyt voit tuoda viiden tähden keittiön elämyksellisyyden ja laadun omaan kotiisi hankkimalla Peugeot-maustemyllyt Paista.fi-verkkokaupasta!


©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.