Suolamylly PEUGEOT CHATEAUNEUF 30 cm

Lisää kuvia

Suolamylly PEUGEOT CHATEAUNEUF 30 cm

Tuotekoodi: 20408


Peugeot Chateauneuf -suolamyllyt


Peugeot Chateauneuf -suolamyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Suolamyllyn klassinen muotoilu lisättynä pienillä moderneilla yksityiskohdilla antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseenkiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Peugeot Chateauneuf suolamylly on saatavissa kahdessa eri koossa: 23 cm ja 30 cm. Valitse sinulle sopivan kokoinen mylly ja tilaa. Saatavilla myös pippurimyllynä.


 


Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus

Tarjoushinta 59,90 €

Hinta: 68,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Peugeot Chateauneuf -suolamylly

Peugeot Chateauneuf -suolamylly on todella pitkäikäinen tuote, siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Jotta Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on maustemyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Valikoimme suolamyllyvalikoimaamme kaksi eri kokoista Peugeot Chateauneuf -suolamyllyä, korkeuksiltaan: 23 cm ja 30 cm. Peugeot Chateauneuf -suolamylly onkin usein se pieni, mutta merkittävä osa näyttävää kattausta.

Peugeot-suolamyllyn hinta:

Peugeot-suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot-mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet:

Peugeot-suolamylly, ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuokin merkittävän lisän esimerkiksi ruokien pintasuolausta tehdessä. Tämä sama suolan tuoma lisä nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ei ole yllätys, että juuri Peugeot-suolamyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoa

Tuotenumero 20408
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki