Peugeot Chateauneuf suolamylly 30 cm

Lisää kuvia

Peugeot Chateauneuf suolamylly 30 cm

Tuotekoodi: 20408


Peugeot Chateauneuf suolamyllyt


Peugeot Chateauneuf suolamyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Suolamyllyn klassinen muotoilu lisättynä pienillä moderneilla yksityiskohdilla antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseen kiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Peugeot Chateauneuf suolamylly on saatavissa kahdessa eri koossa; 23 cm ja 30 cm. Valitse sinulle sopivan kokoinen mylly ja tilaa. Saatavilla myös pippurimyllynä.


 


Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Tarjoushinta 59,90 €

Hinta: 68,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Peugeot Chateauneuf suolamylly

Peugeot Chateauneuf suolamylly on todella pitkäikäinen tuote, siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Jotta Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on maustemyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Valikoimme suolamyllyiksi kaksi eri kokoista Peugeot Chateauneuf suolamyllyä, korkeuksiltaan: 23 cm ja 30 cm. Peugeot Chateauneuf suolamylly onkin usein se pieni mutta merkittävä osa näyttävää kattausta.

Peugeot suolamyllyn hinta

Peugeot suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet

Peugeot suolamylly ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuokin merkittävän lisän esimerkiksi ruokien pintasuolausta tehdessä. Tämä sama suolan tuoma lisä nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ei ole yllätys että juuri Peugeot suolamylly on ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoa

Tuotenumero 20408
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki