Peugeot Paris Antique pippurimylly 18 cm

Lisää kuvia

Peugeot Paris Antique pippurimylly 18 cm

Tuotekoodi: 30957 

Peugeot Antique pippurimyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Pippurimyllyn rustiikkinen antiikkipinta antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseen kiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Peugeot Paris Antique pippurimylly on saatavissa kolmessa eri koossa; 18, 22 ja 30 cm. Valitse sinulle sopivan kokoinen mylly ja tilaa. Saatavilla myös suolamyllynä.

Saatavuus: Loppu varastosta

44,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

  • Peugeot-maustemyllyjen koneistolla on elinikäinen takuu
  • Pippureille ja suolakiteille on suunniteltu omat koneistot ja siitä syystä myllyjä ei voi käyttää ristiin
  • Pippurimylly jauhaa valko- ja mustapippuria. Maustepippuri on rakenteeltaan liian pehmeä ja tukkii koneiston.

Peugeot Paris Antique pippurimylly

Peugeot Paris Antique pippurimylly on todella pitkäikäinen tuote, siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Jotta Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on pippurimyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Peugeot Paris Antique pippurimyllyä voidaan pitää jo designklassikkona, kauniin ja ajattoman muotoilunsa, ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi.

Valikoimme pippurimyllyiksi kolme eri kokoista Peugeot Paris Antique pippurimyllyä, korkeuksiltaan: 18 cm, 22 cm ja 30 cm. Peugeot pippurimylly onkin usein se pieni mutta merkittävä osa näyttävää kattausta.

Peugeot pippurimyllyn hinta

Peugeot pippurimyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet

Vastajauhetun pippurin aromit ovat aivan omaa luokkaansa pussijauheisiin verrattuna. Käyttämällä pippurimyllyä ja laadukkaita raaka-aineita, ja jauhamalla täsmälleen oikealla karkeudella, pippurin juuri ennen ruokaan lisäämistä varmistat sen pienen lisän joka erottaa hyvä ja erinomaisen ruuan toisistaan.

Peugeot pippurimylly ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuokin merkittävän lisän esimerkiksi blinejä tarjoiltaessa, jolloin bliniannos saa pippurista ns. kärjen pippurin lempeästä tulisuudesta. Tämä sama pippurin tuoma lisä nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ei ole yllätys että juuri Peugeot pippurimylly on ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoa

Tuotenumero 30957 
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki