Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Pippurimylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 22 cm

SKU
30971 
Pippurimylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 22 cm
Pippurimylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 22 cm
Pippurimylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 22 cm

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

49,90 €

Peugeot Antique -pippurimyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Pippurimyllyn rustiikkinen antiikkipinta antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseenkiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Peugeot Paris Antique -pippurimylly on saatavissa kolmessa eri koossa: 18, 22 ja 30 cm. Valitse sinulle sopivan kokoinen mylly ja tilaa. Saatavilla myös suolamyllynä.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

  • Peugeot-maustemyllyjen koneistolla on elinikäinen takuu.
  • Pippureille ja suolakiteille on suunniteltu omat koneistot ja siitä syystä myllyjä ei voi käyttää ristiin.
  • Pippurimylly jauhaa valko- ja mustapippuria. Maustepippuri on rakenteeltaan liian pehmeä ja tukkii koneiston.

Peugeot Paris Antique -pippurimylly

Peugeot Paris Antique -pippurimylly on todella pitkäikäinen tuote, siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Jotta Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on pippurimyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Peugeot Paris Antique -pippurimyllyä voidaan pitää jo design-klassikkona, kauniin ja ajattoman muotoilunsa ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi.

Valikoimme pippurimyllyvalikoimaamme kolme eri kokoista Peugeot Paris Antique -pippurimyllyä, korkeuksiltaan: 18 cm, 22 cm ja 30 cm. Peugeot-pippurimylly onkin usein se pieni, mutta merkittävä osa näyttävää kattausta.

Peugeot-pippurimyllyn hinta:

Peugeot-pippurimyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot-mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet:

Vastajauhetun pippurin aromit ovat aivan omaa luokkaansa pussijauheisiin verrattuna. Käyttämällä pippurimyllyä ja laadukkaita raaka-aineita, ja jauhamalla täsmälleen oikealla karkeudella, pippurin juuri ennen tarjoilua ruokaan lisäämisellä varmistat sen pienen lisän, joka erottaa hyvän ja erinomaisen ruuan toisistaan.

Peugeot-pippurimylly, ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuokin merkittävän lisän esimerkiksi blinejä tarjoiltaessa, jolloin bliniannos saa ns. kärjen pippurin lempeästä tulisuudesta. Tämä sama pippurin tuoma lisä nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ei ole yllätys, että juuri Peugeot-pippurimyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoja
SKU 30971 
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.