Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Pippurimylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 30 cm

SKU
30995

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

64,90 €

Peugeot Antique pippurimyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Pippurimyllyn rustiikkinen antiikkipinta antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseen kiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Peugeot Paris Antique pippurimylly on saatavissa kolmessa eri koossa; 18, 22 ja 30 cm. Valitse sinulle sopivan kokoinen mylly ja tilaa. Saatavilla myös suolamyllynä.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Peugeot Paris Antique -pippurimylly

Peugeot Paris Antique -pippurimylly on todella pitkäikäinen tuote, siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Jotta Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on pippurimyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Peugeot Paris Antique -pippurimyllyä voidaan pitää jo design-klassikkona, kauniin ja ajattoman muotoilunsa ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi.

Valikoimme pippurimyllyvalikoimaamme kolme eri kokoista Peugeot Paris Antique -pippurimyllyä, korkeuksiltaan: 18 cm, 22 cm ja 30 cm. Peugeot-pippurimylly onkin usein se pieni, mutta merkittävä osa näyttävää kattausta.

Peugeot-pippurimyllyn hinta:

Peugeot-pippurimyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot-mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet:

Vastajauhetun pippurin aromit ovat aivan omaa luokkaansa pussijauheisiin verrattuna. Käyttämällä pippurimyllyä ja laadukkaita raaka-aineita, ja jauhamalla täsmälleen oikealla karkeudella, pippurin juuri ennen tarjoilua ruokaan lisäämisellä varmistat sen pienen lisän, joka erottaa hyvän ja erinomaisen ruuan toisistaan.

Peugeot-pippurimylly, ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuokin merkittävän lisän esimerkiksi blinejä tarjoiltaessa, jolloin bliniannos saa ns. kärjen pippurin lempeästä tulisuudesta. Tämä sama pippurin tuoma lisä nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ei ole yllätys, että juuri Peugeot-pippurimyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoja
SKU 30995
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.