Suolamylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 18 cm

Tuotekoodi: 30964 

Suolamylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 18 cm

Lisää kuvia

Peugeot Antique -suolamyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Suolamyllyn rustiikkinen antiikkipinta antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseenkiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Peugeot Paris Antique -suolamylly on saatavissa kahdessa eri koossa: 18cm ja 22 cm. Valitse sinulle sopivan kokoinen mylly ja tilaa. Saatavilla myös pippurimyllynä.

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Toimitus: Tilaa yli 50€ niin saat ilmaisen toimituksen
44,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Peugeot Paris Antique -suolamylly

Peugeot Paris Antique -suolamylly on todella pitkäikäinen tuote, siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Jotta Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on maustemyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Peugeot Paris Antique -suolamyllyä voidaan pitää jo design-klassikkona, kauniin ja ajattoman muotoilunsa ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi.

Valikoimme suolamyllyvalikoimaamme kaksi eri kokoista Peugeot Paris Antique -suolamyllyä, korkeuksiltaan: 18 cm ja 22 cm. Peugeot-suolamylly onkin usein se pieni, mutta merkittävä osa näyttävää kattausta.

Peugeot-suolamyllyn hinta:

Peugeot-suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot-mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet:

Peugeot-suolamylly, ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuokin merkittävän lisän esimerkiksi ruokien pintasuolausta tehdessä. Tämä sama suolan tuoma lisä nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ei ole yllätys, että juuri Peugeot-suolamyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoa

Tuotenumero 30964 
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki