Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Suolamylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 22 cm

SKU
30988 
Suolamylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 22 cm
Suolamylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 22 cm
Suolamylly PEUGEOT PARIS ANTIQUE 22 cm

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

49,90 €

Peugeot Antique -suolamyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Suolamyllyn rustiikkinen antiikkipinta antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseenkiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Peugeot Paris Antique -suolamylly on saatavissa kahdessa eri koossa: 18cm ja 22 cm. Valitse sinulle sopivan kokoinen mylly ja tilaa. Saatavilla myös pippurimyllynä.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Peugeot Paris Antique -suolamylly

Peugeot Paris Antique -suolamylly on todella pitkäikäinen tuote, siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Jotta Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on maustemyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Peugeot Paris Antique -suolamyllyä voidaan pitää jo design-klassikkona, kauniin ja ajattoman muotoilunsa ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi.

Valikoimme suolamyllyvalikoimaamme kaksi eri kokoista Peugeot Paris Antique -suolamyllyä, korkeuksiltaan: 18 cm ja 22 cm. Peugeot-suolamylly onkin usein se pieni, mutta merkittävä osa näyttävää kattausta.

Peugeot-suolamyllyn hinta:

Peugeot-suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot-mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet:

Peugeot-suolamylly, ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuokin merkittävän lisän esimerkiksi ruokien pintasuolausta tehdessä. Tämä sama suolan tuoma lisä nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ei ole yllätys, että juuri Peugeot-suolamyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoja
SKU 30988 
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.