Peugeot Paris Antique suolamylly 22 cm

Lisää kuvia

Peugeot Paris Antique suolamylly 22 cm

Tuotekoodi: 30988 

Peugeot Antique suolamyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Suolamyllyn rustiikkinen antiikkipinta antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseen kiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Peugeot Paris Antique suolamylly on saatavissa kahdessa eri koossa; 18cm ja 22 cm. Valitse sinulle sopivan kokoinen mylly ja tilaa. Saatavilla myös pippurimyllynä.

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Toimitus: Tilaa yli 50€ niin saat ilmaisen toimituksen
49,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Peugeot Paris Antique suolamylly

Peugeot Paris Antique suolamylly on todella pitkäikäinen tuote, siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen, elinikäinen takuu. Jotta Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on maustemyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Peugeot Paris Antique suolamyllyä voidaan pitää jo designklassikkona, kauniin ja ajattoman muotoilunsa, ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi.

Valikoimme suolamyllyiksi kaksi eri kokoista Peugeot Paris Antique suolamyllyä, korkeuksiltaan: 18 cm ja 22 cm. Peugeot suolamylly onkin usein se pieni mutta merkittävä osa näyttävää kattausta.

Peugeot suolamyllyn hinta

Peugeot suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet

Peugeot suolamylly ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuokin merkittävän lisän esimerkiksi ruokien pintasuolausta tehdessä. Tämä sama suolan tuoma lisä nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Näiden ominaisuuksiensa vuoksi ei ole yllätys että juuri Peugeot suolamylly on ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoa

Tuotenumero 30988 
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki