Peugeot Paris pippurimylly 22 cm

Lisää kuvia

Peugeot Paris pippurimylly 22 cm

Tuotekoodi: 31046

ELINIKÄINEN TAKUU! 


Tämä pirteänvärinen maustemylly toimii hienosti keittiöiden ja kattauksien aksenttivärinä. Peugeot Paris pippurimyllyjen koneistolla on ainutlaatuinenelinikäinen takuu. 


Pippurimyllyn klassinen muotoilu antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseen kiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa.


Portaaton jauhatuksen säätö mahdollistaa sen, että maustat aina juuri haluamallasi karkeudella. Peugeot Paris pippurimylly on saatavissa kolmessa eri koossa; 18 cm, 22 cm ja 30 cm. Jokainen näistä tuo maailmanluokan maustamismahdollisuuksien lisäksi taattua silmäniloa keittiöön.Saatavuus: Loppu varastosta

Tarjoushinta 38,90 €

Hinta: 44,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

  • Peugeot-maustemyllyjen koneistolla on elinikäinen takuu
  • Pippureille ja suolakiteille on suunniteltu omat koneistot ja siitä syystä myllyjä ei voi käyttää ristiin
  • Pippurimylly jauhaa valko- ja mustapippuria. Maustepippuri on rakenteeltaan liian pehmeä ja tukkii koneiston.

Peugeot Paris pippurimylly

Peugeot Paris pippurimylly on todella pitkäikäinen tuote, ja siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, koska maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on pippurimyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Peugeot pippurimyllyn hinta

Peugeot pippurimyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet

Peugeot pippurimylly tuo merkittävän lisän ruoanlaittoon, koska pippurin voi jauhaa juuri kuhunkin ruokaan sopivalla karkeudella. Ei ole yllätys että juuri Peugeot pippurimyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoa

Tuotenumero 31046
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Peugeot Paris pippurimylly 22 cm5.001

Pieni hetki