Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Pippurimylly PEUGEOT PARIS 30 cm

SKU
31060

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

51,90 €

Punaiset Peugeot Paris -pippurimyllyt


ELINIKÄINEN TAKUU!


Tämä pirteänvärinen maustemylly toimii hienosti keittiöiden ja kattauksien aksenttivärinä. Peugeot Paris -pippurimyllyjen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Pippurimyllyn klassinen muotoilu antaa todella hienon lisän kattauksiin. Takuuvarma katseenkiinnittäjä niin juhla- kuin arkikattauksissa. Portaaton jauhatuksen säätö mahdollistaa sen, että maustat aina juuri haluamallasi karkeudella.


Peugeot Paris pippurimylly on saatavissa kolmessa eri koossa: 18 cm, 22 cm ja 30 cm. Jokainen näistä tuo maailmanluokan maustamismahdollisuuksien lisäksi taattua silmäniloa keittiöön!

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

  • Peugeot-maustemyllyjen koneistolla on elinikäinen takuu.
  • Pippureille ja suolakiteille on suunniteltu omat koneistot ja siitä syystä myllyjä ei voi käyttää ristiin.
  • Pippurimylly jauhaa valko- ja mustapippuria. Maustepippuri on rakenteeltaan liian pehmeä ja tukkii koneiston.

Peugeot Paris -pippurimylly

Peugeot Paris -pippurimylly on todella pitkäikäinen tuote ja siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Peugeot pystyy antamaan tämän takuun, koska maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on pippurimyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien.

Peugeot-pippurimyllyn hinta:

Peugeot-pippurimyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perus markettimyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot-mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet:

Peugeot-pippurimylly tuo merkittävän lisän ruoanlaittoon, koska pippurin voi jauhaa juuri kuhunkin ruokaan sopivalla karkeudella. Ei ole yllätys, että juuri Peugeot-pippurimyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeot pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Lisätietoja
SKU 31060
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.