Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Suolamylly PEUGEOT PARIS U'SELECT 22cm

SKU
27834

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

46,90 €

Peugeot suolamylly


ELINIKÄINEN TAKUU!


Peugeot-suolamylly on todella pitkäikäinen tuote ja siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Huiman takuun takaa se, että maustemyllyjen mekanismit ovat suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on pippurimyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien. Nykypäivänä se on alan standardi, johon luottavat huippukokit kautta maailman.


Saat meiltä mustat kiiltäväksi lakatut Peugeot Paris U'Select -pippurimyllyt ja valkoiset kiiltäväksi lakatut Peugeot Paris U'Select -suolamyllyt.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Peugeot-suolamylly:

Näitä Peugeot Paris U'Select -suolamyllyjä voidaan pitää jo design-klassikoina, kauniin ja ajattoman muotoilunsa ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi. Valikoimassamme olevat Peugeot Paris U'Select -suolamyllyt ovat klassikoita, joihin on tuotu pieni, mutta tärkeä lisä jauhatuskarkeuden säätöön. Perinteisen Paris-sarjan suolamyllyjen päästä löytyvän karkeussäädön tilalla Peugeotin U'Select-sarjassa karkeuden säätö on sijoitettu suolamyllyn alaosaan, jolloin karkeussäätö pysyy tarkemmin valitussa asennossa ja siinä on selkeä asteikko karkeudelle.

Valikoimme maustemyllyvalikoimaamme kolme eri kokoista kiiltävän valkoista Peugeot Paris U'Select -suolamyllyä, korkeuksiltaan 18 cm, 22 cm ja 30 cm. Suolamyllyn valkoinen väri antaa heti viitteen myllyn sisällöstä. Suolamylly käy värin ja muotoilun puolesta todella hienosti osaksi juhlavaakin kattausta.

Peugeot-suolamyllyn hinta:

Peugeot-suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perusmyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot-mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet:

Vastajauhetun pippurin ta suolan aromit ovat aivan omaa luokkaansa pussijauheisiin verrattuna. Käyttämällä laadukkaita raaka-aineita ja jauhamalla ne täsmälleen oikealla karkeudella varmistat sen pienen lisän, joka erottaa hyvän ja erinomaisen annoksen toisistaan.

Peugeot-suolamylly, ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuo merkittävän lisän esimerkiksi pintasuolausta tehdessä, joka nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Ei ole yllätys, että juuri Peugeot-suolamyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeotin viralliset pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Linkki valmistajan sivuille.

Lisätietoja
SKU 27834
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.