Peugeot Paris U´select suolamylly 30cm

Lisää kuvia

Peugeot Paris U´select suolamylly 30cm

Tuotekoodi: 27858

Peugeot suola- ja pippurimylly


ELINIKÄINEN TAKUU!


Peugeot suolamylly on todella pitkäikäinen tuote ja siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Huiman takuun takaa se, että maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on pippurimyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien. Nykypäivänä se on alan standardi, johon luottavat huippukokit kautta maailman.


Saat meiltä mustat kiiltäväksi lakatut Peugeot U´select Paris -pippurimyllyt ja valkoiset kiiltäväksi lakatut Peugeot U´select Paris suolamyllyt.


Katso tarkempi kuvaus alla olevalta lisätiedot lehdeltä.

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Tällä tuotteella on ilmainen toimitus
59,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Peugeot suolamylly

Näitä Peugeot Paris U´select suolamyllyjä voidaan pitää jo designklassikkoina, kauniin ja ajattoman muotoilunsa, ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi. Valikoimassamme olevat Peugeot Paris U´select suolamyllyt ovat klassikoita, joihin on tuotu pieni mutta tärkeä lisä jauhatuskarkeuden säätöön. Perinteisen Paris sarjasta poiketen suolamyllyn päässä olevan karkeussäädön tilalle Peugeot U´select sarjassa karkeuden säätö on sijoitettu suolamyllyn alaosaan, jolloin karkeussäätö pysyy tarkemmin valitussa asennossa ja siinä on selkeä asteikko karkeudelle.

Valikoimme maustemyllyiksi kolme eri kokoista kiiltävän valkoista Peugeot Paris U´select suolamyllyä: 18 cm, 22 cm ja 30 cm. Suolamyllyn valkoinen väri antaa heti viitteen myllyn sisällöstä. Suolamylly käy värin ja muotoilun puolesta todella hienosti oivasti osaksi juhlavaakin kattausta.

Käytä vain myllyyn tarkoitettua kuivaa, kovaa ja tasakiteistä (Ø max 5mm) suolaa. Löytyy kaupasta nimellä myllysuola. Myllyllä ei voi jauhaa suolankukkaa, Maldonia, Gureandea tai muita pehmeitä suoloja tai valmiiksi jauhettua suolaa. Älä myöskään käytä suolamyllyä pippurin tai muiden mausteiden jauhamiseen. Myllyissä on erilainen koneisto kullekin jauhettavalle raaka-aineelle.

Peugeot suolamyllyn hinta

Peugeot suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perusmyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet

Vastajauhetun pippurin aromit ovat aivan omaa luokkaansa pussijauheisiin verrattuna. Käyttämällä  laadukkaita raaka-aineita ja jauhamalla ne täsmälleen oikealla karkeudella varmistat sen pienen lisän joka erottaa hyvän ja erinomaisen annoksen toisistaan.

Peugeot suolamylly, ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuovat merkittävän lisän esimerkiksi pintasuolausta tehdessä, joka nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Ei ole yllätys, että juuri Peugeot suolamyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeotin viralliset pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Linkki valmistajan sivuille.

Lisätietoa

Tuotenumero 27858
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki