Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Suolamylly PEUGEOT PARIS U'SELECT 30cm

SKU
27858

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

59,90 €

Peugeot-maustemyllyt


ELINIKÄINEN TAKUU!


Peugeot-suolamylly on todella pitkäikäinen tuote ja siksi sen koneistolla on ainutlaatuinen elinikäinen takuu. Huiman takuun takaa se, että maustemyllyjen mekanismit on suunniteltu kullekin jauhettavalle raaka-aineelle erikseen. Peugeot on pippurimyllyn keksijä ja se onkin valmistanut maustemyllyjä jo 1800-luvulta lähtien. Nykypäivänä se on alan standardi, johon luottavat huippukokit kautta maailman.


Saat meiltä mustat kiiltäväksi lakatut Peugeot U'Select Paris -pippurimyllyt ja valkoiset kiiltäväksi lakatut Peugeot U'Select Paris -suolamyllyt.

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Peugeot-suolamylly

Näitä Peugeot Paris U'Select -suolamyllyjä voidaan pitää jo design-klassikoina, kauniin ja ajattoman muotoilunsa ja ennenkaikkea käytettävyytensä vuoksi. Valikoimassamme olevat Peugeot Paris U'Select -suolamyllyt ovat klassikoita, joihin on tuotu pieni, mutta tärkeä lisä jauhatuskarkeuden säätöön. Paris-sarjasta poiketen, suolamyllyn päässä olevan perinteisen karkeussäädön tilalla Peugeot U'Select -sarjassa karkeuden säätö on sijoitettu suolamyllyn alaosaan, jolloin karkeussäätö pysyy tarkemmin valitussa asennossa ja siinä on selkeä asteikko karkeudelle.

Valikoimme maustemyllyvalikoimaamme kolme eri kokoista kiiltävän valkoista Peugeot Paris U'Select -suolamyllyä: 18 cm, 22 cm ja 30 cm. Suolamyllyn valkoinen väri antaa heti viitteen myllyn sisällöstä. Suolamylly käy värin ja muotoilun puolesta todella hienosti osaksi juhlavaakin kattausta.

Käytä vain myllyyn tarkoitettua kuivaa, kovaa ja tasakiteistä (Ø max 5mm) suolaa. Löytyy kaupasta nimellä myllysuola. Myllyllä ei voi jauhaa suolankukkaa, Maldonia, Gureandea tai muita pehmeitä suoloja tai valmiiksi jauhettua suolaa. Älä myöskään käytä suolamyllyä pippurin tai muiden mausteiden jauhamiseen. Myllyissä on erilainen koneisto kullekin jauhettavalle raaka-aineelle.

Peugeot-suolamyllyn hinta:

Peugeot-suolamyllyn hinta voi olla ensihankintana hiukan korkeampi kuin perusmyllyn, mutta koneiston elinikäisen takuun myötä Peugeot-mylly tulee pitkällä aikavälillä edulliseksi.

Hyvät raaka-aineet:

Vastajauhetun pippurin aromit ovat aivan omaa luokkaansa pussijauheisiin verrattuna. Käyttämällä laadukkaita raaka-aineita ja jauhamalla ne täsmälleen oikealla karkeudella varmistat sen pienen lisän, joka erottaa hyvän ja erinomaisen annoksen toisistaan.

Peugeot-suolamylly ja sen mahdollisuus säätää jauhantakarkeus juuri haluamalle karkeudelle, tuovat merkittävän lisän esimerkiksi pintasuolausta tehdessä, joka nostaa lähes jokaisen ruoka-annoksen piirun verran maukkaammaksi.

Ei ole yllätys, että juuri Peugeot-suolamyllyt ovat ammattilaisten suosimia ympäri maailmaa.

Katso myös Peugeotin viralliset pippuri- sekä suolapakkaukset verkkokaupastamme.

Linkki valmistajan sivuille.

Lisätietoja
SKU 27858
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.