Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Pinnoitettu sautépannu Scanpan PRO IQ, 26 cm lasikannella

SKU
68102600

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

189,90 €
Pinnoitettu sautépannu Scanpan PRO IQ, 26 cm lasikannella
 • Nopea toimitus

 • Ilmainen vaihto

 • Myös laskulla tai osamaksulla

100% kierrätysalumiinia, helppokäyttöinen ja yli 30% kestävämpi kuin muut markkinoilla olevat pannut! Käy myös induktioliesille!

 • valmistettu tanskassa
 • yli 30% kestävämpi kuin muut markkinoiden parhaat pinnoitteet
 • 100%:sti kierrätysalumiinia
 • Stratanium pinnoite on 10 kertaa kovempaa kuin teräs
 • kestää metalliottimet 
 • voi pestä astianpesukoneessa
 • paras lämmönjohtuminen, alumiinirungon johdosta
 • voi käyttää kuumassa uunissa
 • Myös induktioliedellePihveille ja muille raaka-aineille, joille halutaan kunnon paistopinta, suosittelemme edelleen esimerkiksi de Buyerin hiiliteräspannua tai Lodgen valurautapannua. Hyvin varustellussa keittiössä pitäisikin löytyä aina pannu korkeille lämpötiloille, joissa kunnollinen paistopinta on se juttu, ja sitten pinnoitettu pannu matalille lämpötiloille. Tämän lisäksi mm. kupariset paistoastiat ovat erinomaisia todella tarkoja lämpötilamuutoksia vaativille ruoille. 

Pinnoitettu pannu Scanpan PRO IQ

Mitkään pinnoitteet eivät ole ikuisia. Käytännössä jos huippulaatuista pinnoitettua pannua, kuten Scanpan Pro IQ:ta, käyttää oikein, eli ei esimerkiksi kuumenna liian kuumaksi, pannu kestää huippulaatuisena useita vuosia aktiivisessa kotikäytössä. Se ettei pannu ole ikuinen, on ollut meille alusta asti asia, jonka olemme haluneet ratkaista ekologisesti kestävästi. Valitsimme pinnoitetuksi pannuksi Scanpan Pro IQ, sen vuoksi että se on yksi markkinoiden kestävimmistä ja se valmistetaan 100%:sti kierrätysalumiinista, eli käytännössä kierrätykseen tulevista juomatölkeistä tai vanhoista paistinpannuista. Tällöin pannu ei kuormita luontoa, vaan se lähtee sulatettavaksi, kun sen käyttöikä tule paistinpannuna tiensä päähän, ja saa uuden käyttötarkoituksen uudessa tuotteessa. Scanpannin uusi Stratanium pinnoite on 10 kertaa kovempaa kuin teräs, joten se kestää myös metalliottimien käytön ja pannut voi pestä astianpesukoneessa. Tehtyjen testien perusteella Scanpannin Stratanium pinnoite on yli 30% kestävämpi kuin muut markkinoiden parhaat pinnoitteet. 

Pinoitetussa pannussa on myös muita asioita kuin vain pinnoite joka pitäisi huomioida. Yleensä pannut ovat ruostumatonta terästä, joka on materiaalina todella heikko lämmön johtaja. Siksi halusimme että meillä myynnissä olevan pannun runko on alumiinia, joka on paistoastioissa käytettävistä materiaaleista, heti kuparin jälkeen paras lämmönjohtaja. 

Scanpan Pro IQ on täysaluuminirungolla varustettu pannu, joten sen paisto-ominaisuudet ovat parasta, mitä markkinoilla on pinnoitetuissa pannuissa tarjolla. Tämän lisäksi tuotekehityksessä on otettu huomioon muitakin pieniä, mutta merkityksellisiä asioita. Esimerkiksi ergonominen kahva on ruostumatonta terästä, joka johtaa heikosti lämpöä ja se on kiinnitetty runkoon kapealta alalta. Näin lämmönjohtuminen kahvaan on saatu minimoitua, eikä paistaessa tarvitse pelätä että polttaa kätensä kuumaan kahvaan. Kahva on tehty ontoksi, jolloin se ei varaa lämpöä ja se on saatu kevyeksi. Näiden kaikkien ominaisuusien vuoksi pannua voidaan käyttää myös kuumassa uunissa. 

Pannulla on 10 vuoden takuu; pannun kierrätys käytön jälkeen: Me lupaamme hoitaa sen!

Scanpan lupaa pannulle 10 vuoden takuun! Tämä tuotteen ”lyhyt” käyttöikä on ollut meille alusta asti asia, jonka olemme halunneet ratkaista ekologisesti kestävästi. Valitsimme pinnoitetuksi pannuksi Scanpan Pro IQ juuri sen vuoksi, että se on yksi markkinoiden kestävimmistä ja se valmistetaan 100%:sti kierrätysalumiinista.

Tällöin pannu ei kuormita luontoa, vaan se lähtee sulatettavaksi, kun sen käyttöikä tule paistinpannuna tiensä päähän, ja saa uuden käyttötarkoituksen uudessa tuotteessa.

Koska Paista filosofiana on aina ollut – ja tulee aina olemaan – parempaa ruokaa ekologisesti kestävällä tavalla, haluamme osallistua myös tuotteen loppukierrätykseen.

Kun pannun elinkaari tulee päätökseen, voit lähettää maksutta meiltä ostetun vanhan pannun takaisin meille, ja me hoidamme sen kierrätyksen, jotta sen raaka-aineet palautuvat takaisin uuden tuotteen raaka-aineeksi.


Kuten kaikissa muissakin tuotteissa, myös näissä Scanpan paistinpannuissa tarjoamme poikkeuksellisen 100 päivän palautusoikeuden, varmistaaksemme 100%:n tyytyväisyyden tuotteeseen. Ja tavanomaiseen tapaamme, lähetämme tuotteen ilman postikuluja.

Lisätietoja
SKU 68102600
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.