Pippurimylly JAVA MARLUX 53, musta, 30cm

Tuotekoodi: P253.300404

Pippurimylly JAVA MARLUX 53, musta, 30cm

Lisää kuvia

  • Youtube - Marlux

Marlux on pippuri- ja suolamyllyjen markkinajohtaja koko maailmassa. Ostamalla tämän legendaarisen maustemyllyn, takaat ettei sinun tarvitse enää ikinä vaihtaa sitä uuteen ja ennen kaikkea saat mausteesi jauhettua todella tarkasti haluamaasi raekokoon!

Saatavuus: Tuote tällä hetkellä tilaustuote, toimitusaika nyt noin 2-3 viikkoa, tilaus toimitetaan heti kun tuote saapuu varastoon.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tarjoushinta 44,90 €

Hinta: 59,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

MARLUX:in JAVA on perinteinen maustemyllymalli, jota saat kaupastamme sekä mustana että valkoisena, korkeudeltaan 14–30 cm välillä. Näissä keraamisissa myllyissä on kolmen vuoden takuu koneistolla.


TIEDOT TUOTTEESTA:

  • Myllyn pituus on 30 cm
  • Takuu koneistolle on 25v
  • Väri: musta
  • Sopii lähinnä vain pippurimyllyksi
  • Huippulaadukas käsinvalmistettu koneisto

MARLUX VALMISTAJANA:


Marlux on yksi vanhimmista maustemyllyjä valmistavista tehtaista. Tehtaan historia ulottuu vuoteen 1875. Vuonna 1938 tehdas alkoi valmistamaan myllyjä Marlux-tuotemerkillä. Tehdas on ollut perustamisestaan lähtien saman perheen omistuksessa vuoteen 2016, jolloin de Buyer osti Marluxin tehtaan. Marlux on pippuri- ja suolamyllyjen markkinajohtaja koko maailmassa. Ostamalla tämän legendaarisen maustemyllyn, takaat ettei sinun tarvitse enää ikinä vaihtaa sitä uuteen ja ennen kaikkea saat mausteesi jauhettua todella tarkasti haluamaasi raekokoon.


 


Lisätietoa

Tuotenumero P253.300404
Takuu 20 years

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pippurimylly JAVA MARLUX 53, musta, 30cm5.001

Pieni hetki