Pippurimylly JAVA MARLUX 53, musta, 30cm

Lisää kuvia

  • Youtube - Marlux

Pippurimylly JAVA MARLUX 53, musta, 30cm

Tuotekoodi: P253.300404

Marlux on pippuri- ja suolamyllyjen markkinajohtaja koko maailmassa. Ostamalla tämän legendaarisen maustemyllyn, takaat ettei sinun tarvitse enää ikinä vaihtaa sitä uuteen ja ennenkaikkea saat mausteesi jauhettua todella tarkasti haluamaasi raekokoon.Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Tarjoushinta 44,90 €

Hinta: 59,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

MARLUXin JAVA on perinteinen maustemyllymalli, jota saat kaupastamme sekä mustana että valkoisena 14–30 cm välillä. Näissä keraamisissa myllyissä on kolmen vuoden takuu koneistolla. 


TIEDOT TUOTTEESTA

  • Myllyn pituus on 30 cm
  • Takuu koneistolle 25v
  • Väri: musta
  • Sopii lähinnä vain pippurimyllyksi
  • Huippulaadukas käsinvalmistettu koneisto


MARLUX VALMISTAJANA 

Marlux on yksi vanhimmista maustemyllyjä valmistavista tehtaista. Tehtaan historia ulottuu vuoteen 1875. Vuonna 1938 tehdas alkoi valmistamaan myllyjä Marlux tuotemerkillä. Tehdas on ollut perustamisestaan lähtien saman perheen omistuksessa vuoteen 2016, jolloin de Buyer osti Marluxin tehtaan. Marlux on pippuri- ja suolamyllyjen markkinajohtaja koko maailmassa. Ostamalla tämän legendaarisen maustemyllyn, takaat ettei sinun tarvitse enää ikinä vaihtaa sitä uuteen ja ennenkaikkea saat mausteesi jauhettua todella tarkasti haluamaasi raekokoon. 


Lisätietoa

Tuotenumero P253.300404
Takuu 20 years

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pippurimylly JAVA MARLUX 53, musta, 30cm5.001

Pieni hetki