Pizzalapio, ruostumaton teräs, iso

Tuotekoodi: 1089002800/781700

Pizzalapio, ruostumaton teräs, iso

Lisää kuvia

Metallinen pizzalapio on monipuolinen apuväline niin pizzan kuin muidenkin paistosten siirtelyssä uuniin ja sieltä pois. 


Metallinen pizzalapio on samalla kakkulapio, jolla siirrät kokonaisen täytekakun pöydältä tarjoiluastiaan. Välttämätön apuväline käytettäväksi yhdessä pizzakiven kanssa.Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
29,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Pizzalapio

Metallinen pizzalapio on erittäin ohutta metallilevyä, jonka vuoksi sen saa helposti liu'utettua pizzan tai vaikka täytekakun alle. Kotikokit käyttävät usein puista pizzalapiota mutta sen ongelma on paksuus, jonka vuoksi pizzalapio on hankala saada valmiin pizzan alle. Puinen pizzalapio tehdään liimapuulevystä, jonka vuoksi se on herkkä halkeamaan lämpötilojen ja kosteuden vaihdellessa.

Moni käyttää pizzan alla leivinpaperia, jotta pizza on helpommin siirreltävissä. Tämä on kuitenkin vakavasti pizzaan suhtautuvien mielestä yksi suurimmista virheistä. Jotta pizzapohjasta saadaan erittäin rapea ja siihen autenttinen rakenne, tulisi pizza paistaa suoraan pizzakiven päällä. Mieluiten tietysti puu-uunissa mutta pelkkä pizzakivi vie pizzan monta pykälää korkeammalle tasolle, kuin uunipellillä paistetun pizzan.

Käytettäessä pizzakiveä, käytännössä teräksinen pizzalapio on välttämätön apuväline, pizzan siirtämisessä pizzakiven päälle. Pizzakivi pitää olla todella kuuma ja sitä ei saa nostaa kuuma pois uunista, jonka vuoksi pizza tulee siirtää kiven päälle uunissa ja helpoiten se tapahtuu juurikin ohuella metallisella pizzalapiolla.

Lue tarkemmat ohjeet resepteineen “täydellisen” pizzan valmistuksesta pizzakiven tuotekuvauksesta.

Tuotteen mitat: 42 x 27 x 0,5 cm 
Paino: 0,6 kg

Lisätietoa

Tuotenumero 1089002800/781700
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pizzalapio, ruostumaton teräs, iso5.004

Pieni hetki