Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Pour Over, Wilfa WSPO-R Punainen

SKU
602159

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

49,90 €

Pour over on metodina monen ammattilaisen suosima kahvinkeittotapa. Siinä asetetaan suodatin suoraan kahvikupin päälle, kaadetaan kuuma vesi suodattimen läpi pyörittävin liikkein ja säädetään virtausta sopivan uuttoajan saamiseksi. Tämä suodatin on todella yksinkertainen käyttää, ja se soveltuu myös sinne, missä sähköä ei ole. 

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Pour over -metodi on monen ammattilaisen käytössä, sillä sen avulla kahvista saa irrotettua monipuolisen kahvinautinnon. Tämä metodi on erittäin yksinkertainen ja helppo, sillä tähän tarvitaan vain pour over -suodatin ja kuppi. Suodatin asetetaan suoraan kupin päälle, minkä jälkeen kaadetaan kuumaa (92–96°C) vettä pyörivin liikkein suodattimeen.

Tässä Wilfan pour over -suodattimessa on uuttoaika säädettävissä virtaussäätimellä. Näin varmistat juuri parhaimman kahvimaun tilanteessa kuin tilanteessa.

Tämä ei ole mikään massiivisen kahvinkeiton metodi, vaan käytännön sanelemana soveltuu yksi tai kaksi kuppia nauttivalle. Pour over suodatin toimii myös matkan päällä, silloin kun sähköä ei voida käyttää. Esimerkkinä tilanteesta on retkikäyttö.

Väri on punainen
Virtauksen säädin
Maksimi keittomäärä: 1 litra
BPA-vapaat materiaalit
Takuu: 5 vuotta

Lisätietoja
SKU 602159
Takuu 5 vuotta
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.