Pour Over, Wilfa WSPO-W Valkoinen

Tuotekoodi: 602158

Pour Over, Wilfa WSPO-W Valkoinen

Lisää kuvia

Pour over on metodina monen ammattilaisen suosima kahvinkeittotapa. Siinä asetetaan suodatin suoraan kahvikupin päälle, kaadetaan kuuma vesi suodattimen läpi pyörittävin liikkein ja säädetään virtausta sopivan uuttoajan saamiseksi. Tämä suodatin on todella yksinkertainen käyttää, ja se soveltuu myös sinne, missä sähköä ei ole. 

Saatavuus: Loppu

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
49,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Pour over -metodi on monen ammattilaisen käytössä, sillä sen avulla kahvista saa irrotettua monipuolisen kahvinautinnon. Tämä metodi on erittäin yksinkertainen ja helppo, sillä tähän tarvitaan vain pour over -suodatin ja kuppi. Suodatin asetetaan suoraan kupin päälle, minkä jälkeen kaadetaan kuumaa (92–96°C) vettä pyörivin liikkein suodattimeen.

Tässä Wilfan pour over -suodattimessa on uuttoaika säädettävissä virtaussäätimellä. Näin varmistat juuri parhaimman kahvimaun tilanteessa kuin tilanteessa.

Tämä ei ole mikään massiivisen kahvinkeiton metodi, vaan käytännön sanelemana soveltuu yksi tai kaksi kuppia nauttivalle. Pour over suodatin toimii myös matkan päällä, silloin kun sähköä ei voida käyttää. Esimerkkinä tilanteesta on retkikäyttö.

Väri on valkoinen
Virtauksen säädin
Maksimi keittomäärä: 1 litra
BPA-vapaat materiaalit
Takuu: 5 vuotta

Lisätietoa

Tuotenumero 602158
Takuu 5 years

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki