Puukuitu leikkuulauta Arcos - 10v takuu

Tuotekoodi: EDU691XX10

Puukuitu leikkuulauta Arcos - 10v takuu

Lisää kuvia

  • ARCOS leikkuulauta FIN

Tämä leikkuulauta mullistaa käsityksesi leikkuualustoista. 


Arcos leikkuulauta kestää kuumuutta todella hyvin, joten se toimii myös tyylikkäänä pannunalusena. Leikkuulaudalla on 10 vuoden takuu.


Valitse oma kokosi kolmesta eri vaihtoehdosta!Saatavuus: Varastotuote. Toimitusaika n. 3-6 arkipäivää !

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Tuotteen hinta valituilla lisävarusteilla: : 0,00 €

Tuotekuvaus

Arcos leikkuulauta - mullistaa käsitykseni leikkuualustoista!

 

Puukuituinen Arcos leikkuulauta on leikkuulautojen parhaimmistoa, jossa yhdistyy puisten  ja muovisten leikkuulautojen parhaat puolet.

Tämä Arcos leikkuulauta on muovisen leikkuulaudan tapaan konepestävä, kevyt ja näppärän ohut, mutta puulaudan tavoin paljon muovilautaa hygieenisempi. Leikkuulaudan pinta on hyvin jämäkkä, joten se on kestävä ja ruoan leikkaaminen siinä on tarkkaa ja helppoa. Tämä lauta ei myöskään vaadi erityistä hoitoa.

Saatavilla kolme eri kokoa, valitse omasi tai vaikka kaikki!

Arcos leikkuulauta kestää kuumuutta todella hyvin, joten se toimii myös tyylikkäänä pannunalusena. Leikkuulaudalla on 10 vuoden takuu.

Nyt kannattaa vaihtaa vanhat epähygieniset muoviset leikkuulaudat tämän päivän vaatimusten tasolle. Arcos leikkuulauta kestää todella pitkään ja on tehty luonnonkuiduista, joten se on ekologinen ja mustana tyylikäs vaihtoehto ankealle muoville.

Yksi puukuituisen Arcos leikkuulaudan monista eduista on sen tavallista massiivipuulautaa parempi kosteudensieto. Tämä lauta on suunniteltu pestäväksi astianpesukoneessa eikä sitä tarvitse hioa taikka öljytä kuten perinteistä massiivipuusta tehtyä leikkuulautaa.

Arcos leikkuulaudat ovat myös huomattavasti perinteisiä puulautoja tiiviimpiä ja tuntuvat alkuun veitsen alla kovalta. Pienen “sisäänajon” myötä ne kuitenkin pehmenevät nopeasti käyttöön sopivaksi. Pinta säilyy kuitenkin jämäkkänä, eikä siihen tule syviä viiltoja kuten muovilautaan. Näin veitsi säilyy terävänä – muovilaudan syviin viiltoihin kun kertyy helposti veistä tylsyttävää likaa.

Puristetun puukuidun lämmönkesto on huomattavasti korkeampi kuin puulaudan, joten sitä voi huoletta käyttää myös pannunalustana.

Massiivipuiseen leikkuulautaan nähden Arcos leikkuulauta on huomattavasti kevyempi ja ohuuden ansioista se on helposti säilytettävissä esimerkiksi kapeassa vetolaatikossa tai vaikka tiskipöydällä pystyssä hanan takana.

Tämä leikkuulauta on erinomainen lahjaidea niille kotikokeille, jotka haluavat jotain uutta ja vaativat markkinoiden parasta laatua.

Leikkuulaudan hygienia

Biopuukuitulaudat ovat saaneet NSF hyväksynnän. Ne täyttävät siis tiukat hygieniamääräykset, ja ovatkin huomattavasti hygienisempia kuin perinteiset muoviset leikkuulaudat. Arcos on omiaan esimerkiksi kalan käsittelyssä, jossa hygieenisyys on äärimmäisen tärkeää. Puulauta imee helposti itseensä hajuja ja makuja, ja muovilauta ei varsinaisesti loista hygieenisyydellän.

Muovinen leikkuulauta on uutena suhteellisen hygieninen, varsinkin jos se on pestävissä tiskikoneessa yli 55 asteen lämmössä. Muovinen leikkuulauta kuitenkin naarmuuntuu nopeasti käytössä ja varsinkin terävää kokkiveitseä käytettäessä muovisen leikkuulaudan pintaan tulee syviä viiltoja, joissa bakteerit pääsevät lisääntymään. Muovisen leikkuulaudan pysyviä ja syviä viiltoja on erittäin hankala puhdistaa. Puisessa leikkuulaudassa syvätkin viillot umpeutuvat itsestään puun turvotessa.Säästä ja osta ARCOS GIFTPACK LEIKKUULAUDALLA + 3 VEITSELLÄ

Giftpackissa saat mukana tarjoushintaan leikkuulaudan lisäksi laadukkaat Arcos-veitset

Cinque Terre

Lisätietoa

Tuotenumero EDU691XX10
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Puukuitu leikkuulauta Arcos - 10v takuu4.7837874

Pieni hetki