Raastin, Kuchenprof - 5v takuu

Tuotekoodi: 1230072800

Raastin, Kuchenprof - 5v takuu

Lisää kuvia

TODELLINEN raastamisen helmi - ehdoton suosituksemme! Pitkä raastopinta tekee raastamisesta kevyttä ja nopeaa. “Raastetta tulee kuin tehtaasta”. 5 vuoden takuu.


Tässä Kuchenprofin raastimessa on pitkä raastopinta ja se vie vain hyvin vähän tilaa kaapissa. Sen voit myös ripustaa seinälle. Raastin toimitetaan suojakotelossa, joka suojaa teriä tylsymiseltä. Raastimessa on kumiset liukuesteet, jotka pitävät raastimen tukevasti pöydän pinnassa.


Kuchenprofi-raastin on Saksalainen teräksestä tehty todella laadukas ja pitkäikäinen tuote, jonka käyttömukavuus on aivan toisesta maailmasta verrattuna perinteisiin raastimiin. Raastaminen voi nimestään huolimatta olla varsin mukavaa.

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
36,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Raastamisen uusi maailma- kokeile ja ihastu

Tämä on jopa 4–6 kertaa tehokkaampi parmesaanin raastamisessa kuin tavallinen kolmioraastin! Raastat isonkin määrän juustoa, pähkinää tai vaikka suklaata muutamalla työnnöllä.

Küchenprofin huippuraastin on saksalainen, ruostumattomasta teräksestä tehty, todella laadukas ja pitkäikäinen tuote. Se raastaa ennennäkemättömän kevyesti, eikä raastamisen tarvitse edes olla raastamista, vaan varsin sujuvaa puuhaa. Kolmella eri karkeudella toimiva raastin raastaa raaka-aineet juuri niin hienoksi, kuin ruoanlaittoosi tarvitset.

Tuote on parhaimmillaan varsinkin juustojen, pähkinöiden ja sitruunankuoren raastamisessa.

Nämä sinun kannattaa katsoa, miksi ihmeessä jaksamme meuhkatayhdestä raastimesta: 

  • Kemiallisesti teroitettu raastopinta – “raastetta tulee kuin tehtaasta”. Jopa nelinkertainen raastonopeus perinteisiin raastimiin verrattuna! Ei enää kirveleviä haavoja käsiin tai sormiin – kemiallisen teroituksen ansiosta teräkulma voi olla turvallisen matala, mutta hyvin raaka-ainetta leikkaava! 
  • Saksalaista laatua – 5 vuoden takuu
  • Todella helppo pestä – voi pestä myös koneessa
  • Kompakti koko – mahtuu helposti mihin tahansa vetolaatikkoon!

Katso alla olevasta videosta kuinka raastin toimii käytännössä!

Lisätietoa

Tuotenumero 1230072800
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Raastin, Kuchenprof - 5v takuu4.6956523

Pieni hetki