Raastin Microplane Coarse, karkea raastin

Tuotekoodi: 43300

Raastin Microplane Coarse, karkea raastin

Lisää kuvia

Ultimaattisen upea ja kestävä terävyys raastettavuudessa oli se, mikä sai meidät ihastumaan Microplanen tuotteisiin. Tässä mallissa on raasteesta tulee karkeaa ja pientä. Esimerkiksi näitä voit  porkkana, suklaa, kookos ja parmesaani. 

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
42,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Ultimaattisen upea ja kestävä terävyys raastettavuudessa oli se, mikä sai meidät ihastumaan Microplanen tuotteisiin. Tässä mallissa on raasteesta tulee karkeaa ja pientä. Esimerkiksi näitä voit  porkkana, suklaa, kookos ja parmesaani. 

Microplanen terä on toteutettu kemiallisin menetelmin, mikä tekee terästä huikeamman verrattuna perus halpamalleihin. Halpamalleissa terät ovat ainoastaan prässättyjä auki, mikä tekee niistä vähemmän pitkäkestoisia keittiövälineitä. Siksi tämä näkyy myös hinnassa. Microplanessa terä on kestävämpi, ellei jopa ikuinen.

Materiaali ja hoito

Kahvan valinta oli selkeä, koska puukahva on visuaalisestikin upea näky keittiössä. Kahva on öljyttyä jalopähkinää ja teräsosa tietystikin ruostumatonta terästä 18/8. Puuvarren vuoksi emme suosittele tätä pesettäväksi astianpesukoneessa, sillä pelkkä huuhtominen vesihanan alla riittää. Jalusta on peitetty silikonilla, ja tämän ansiosta raastin pysyy paikoillaan. 

Meriittejä

Nämä raastimet ovat palkittuja Reddot Award 2017 design -tapahtumassa.

Takuu on ikuinen.

Lisätietoa

Tuotenumero 43300
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita
Raastin Microplane Coarse, karkea raastin5.001

Pieni hetki