Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Raastin Microplane Fine, hieno raaste

SKU
43304

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

42,90 €
Raastin Microplane Fine, hieno raaste
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Ultimaattisen upea ja kestävä terävyys raastettavuudessa oli se, mikä sai meidät ihastumaan Microplanen tuotteisiin. Tässä mallissa on pienet raastinreiät, joilla raastat kuohkean ilmavasti hienojakoista ainesosaa, joka soveltuu jopa tahnaksi.

Nämä esimerkiksi ovat Microplane Fine -raastimen kanssa parhaimpia: sitruksen kuori, chilit, kaneli, inkivääri, valkosipuli, sipuli ja kovat juustot kuten parmesaani.

Microplanen terä on toteutettu kemiallisin menetelmin, mikä tekee terästä huikeamman verrattuna perus halpamalleihin. Halpamalleissa terät ovat ainoastaan prässättyjä auki, mikä tekee niistä vähemmän pitkäkestoisia keittiövälineitä. Siksi tämä näkyy myös hinnassa. Microplanessa terä on kestävämpi, ellei jopa ikuinen.

Materiaali ja hoito

Kahvan valinta oli selkeä, koska puukahva on visuaalisestikin upea näky keittiössä. Kahva on öljyttyä jalopähkinää ja teräsosa tietystikin ruostumatonta terästä 18/8. Puuvarren vuoksi emme suosittele tätä pesettäväksi astianpesukoneessa, sillä pelkkä huuhtominen vesihanan alla riittää. Jalusta on peitetty silikonilla, ja tämän ansiosta raastin pysyy paikoillaan. 

Meriittejä

Nämä raastimet ovat palkittuja Reddot Award 2017 design -tapahtumassa.

Mitat: 11 x 33 x 4 cm
Takuu on ikuinen.

HENKILÖKUNNAN HUOMIOITA

Ennen kuin tämän sain käsiini, omistin pelkästään marketista hankkimani kolmen euron perusraastimen. Sillä raastaminen oli voimatyötä ja puhdistaminen täytyi tehdä kunnon tiskauksella. Nyt tuli aivan erilaista ja helpolla työllä, sillä raaste oli todella pientä, pehmeää ja ilmavaa - kuin haituvaa.

Raastamisen jälkeen pesu onnistui ällistyttävän kepeästi: sain puhdistettua höylän viruttamalla juoksevassa vedessä. Tämän jälkeen pistin suojamuovin päälle ja takaisin säilöön. Tämä on ehdottomasti paras raastin, jonka olen nähnyt! 

-Miika S

Lisätietoja
SKU 43304
Takuu .

Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.