Raastin Microplane Fine, hieno raaste

Tuotekoodi: 43304

Raastin Microplane Fine, hieno raaste

Lisää kuvia

Microplanen raastimet ovat lähes ikuisesti kestäviä upeita Reddot Awards 2017 -voittajia. Tämän raastimen hienojakoiset terät tekevät todella kuohkeaa ja ilmavaa hienojakoista raastetta, jota voi jopa tahnaksi valmistaa. Kahva on kaunis jalopähkinäpuusta valmistettu ja öljytty. 


Nämä sopivat tämän kanssa:  sitruksen kuori, chilit, kaneli, inkivääri, valkosipuli, sipuli ja kovat juustot kuten parmesaani.Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
42,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Ultimaattisen upea ja kestävä terävyys raastettavuudessa oli se, mikä sai meidät ihastumaan Microplanen tuotteisiin. Tässä mallissa on pienet raastinreiät, joilla raastat kuohkean ilmavasti hienojakoista ainesosaa, joka soveltuu jopa tahnaksi.

Nämä esimerkiksi ovat Microplane Fine -raastimen kanssa parhaimpia: sitruksen kuori, chilit, kaneli, inkivääri, valkosipuli, sipuli ja kovat juustot kuten parmesaani.

Microplanen terä on toteutettu kemiallisin menetelmin, mikä tekee terästä huikeamman verrattuna perus halpamalleihin. Halpamalleissa terät ovat ainoastaan prässättyjä auki, mikä tekee niistä vähemmän pitkäkestoisia keittiövälineitä. Siksi tämä näkyy myös hinnassa. Microplanessa terä on kestävämpi, ellei jopa ikuinen.

Materiaali ja hoito

Kahvan valinta oli selkeä, koska puukahva on visuaalisestikin upea näky keittiössä. Kahva on öljyttyä jalopähkinää ja teräsosa tietystikin ruostumatonta terästä 18/8. Puuvarren vuoksi emme suosittele tätä pesettäväksi astianpesukoneessa, sillä pelkkä huuhtominen vesihanan alla riittää. Jalusta on peitetty silikonilla, ja tämän ansiosta raastin pysyy paikoillaan. 

Meriittejä

Nämä raastimet ovat palkittuja Reddot Award 2017 design -tapahtumassa.

Mitat: 11 x 33 x 4 cm
Takuu on ikuinen.

HENKILÖKUNNAN HUOMIOITA

Ennen kuin tämän sain käsiini, omistin pelkästään marketista hankkimani kolmen euron perusraastimen. Sillä raastaminen oli voimatyötä ja puhdistaminen täytyi tehdä kunnon tiskauksella. Nyt tuli aivan erilaista ja helpolla työllä, sillä raaste oli todella pientä, pehmeää ja ilmavaa - kuin haituvaa.

Raastamisen jälkeen pesu onnistui ällistyttävän kepeästi: sain puhdistettua höylän viruttamalla juoksevassa vedessä. Tämän jälkeen pistin suojamuovin päälle ja takaisin säilöön. Tämä on ehdottomasti paras raastin, jonka olen nähnyt! 

-Miika S

Lisätietoa

Tuotenumero 43304
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki