Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Karahvi RIEDEL BLACK TIE BLISS

SKU
2009/03

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

189,00 €
Riedel Black Tie Bliss karahvi
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Riedel Black Tie Bliss -karahvi kuuluu Riedelin Black Tie -sarjaan, joka suunniteltiin 50-vuotisen lasiuran kunniaksi. Hurmaavaa karahvia koristaa pieni sydän sekä black tie -sarjalle tunnusomainen musta juova, joka kulkee läpi karahvin varren luoden oman erottuvan lisänsä. Elegantista karahvista on helppo kaataa viiniä.

Karahvi on suupuhallettua kristallia ja sen korkeus on 36,5 cm ja vetoisuus 1,21 litraa.

Dekantoinnin vaikutukset viinin makuun ovat huomattavat. Vanhoja viinejä kohtaan se on kunnianosoitus ja nuorien viinien kohdalla puolestaan osoitus luottamuksesta. Vanhojen viinien dekantointi juuri ennen tarjoilua auttaa varmistamaan, että laseihin kaadettava viini on kirkas ja kaikki pullokypsytyksen myötä syntyneet sakat pysyvät visusti pullossa. Nuorten viinien dekantointi useita tunteja ennen tarjoilua puolestaan antaa nuorikoille mahdollisuuden kukoistaa – hapen myötä viini monipuolistuu ja parhaassa tapauksessa se vaikuttaakin vuosia ikääntyneeltä herkulta.

Lisätietoja
SKU 2009/03
Toimitusaika Tilaustuote, toimitusaika 2-4 viikkoa tilauksesta!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.