Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Karahvi RIEDEL PERFORMANCE OPTIC MAGNUM

SKU
1490/26

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

75,90 €
Riedel Performance Optic Magnum -karahvi
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Karahvi RIEDEL PERFORMANCE OPTIC MAGNUM
Karahvi RIEDEL PERFORMANCE OPTIC MAGNUM Karahvi RIEDEL PERFORMANCE OPTIC MAGNUM Karahvi RIEDEL PERFORMANCE OPTIC MAGNUM

Riedel Performance -karahvi on suunniteltu vuonna 2018. Karahvi valmistetaan konepuhaltamalla. Karahvi on osa Performance-sarjaa joka on uusi, optisesti muotoiltu viinilasisarja. Optinen muotoilu lasin sisällä suurentaa lasin pinta-alaa, jolloin viini avautuu nopeammin. Näin saadaan esiin tehokkaammin viinien herkät ja hedelmäiset aromit. Käytännössä lasi ja karahvi siis dekantoi viinin tehokkaammin kuin tasapintainen lasi.

Karahvin mitat: Vetoisuus 2300 cl, korkeus 290 mm

Dekantoinnin eli viinin ilmaamisen vaikutukset viinin makuun ovat huomattavat. Vanhojen viinien dekantointi juuri ennen tarjoilua auttaa varmistamaan, että laseihin kaadettava viini on kirkas ja kaikki pullokypsytyksen myötä syntyneet sakat pysyvät visusti pullossa. Nuorten viinien dekantointi useita tunteja ennen tarjoilua puolestaan antaa nuorikoille mahdollisuuden kukoistaa – hapen myötä viini monipuolistuu ja parhaassa tapauksessa se vaikuttaakin vuosia ikääntyneeltä herkulta.

Lisätietoja
SKU 1490/26
Toimitusaika TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-7 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.