Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Karahvi RIEDEL MARGAUX

SKU
2017/03

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

129,00 €
Riedel Margaux karahvi
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Back to basics - unohda hankala tiskaaminen ja säilytysongelmat!

Uudet viskikarahveista inspiraationsa saaneet Riedel M -karahvit ovat helppo puhdistaa ja ne mahtuvat hyvin hyllyyn ja mikä parasta, viinisi maistuu runsaammalle ja jopa vuosia vanhemmalle kuin suoraan pullosta. Riedel M -karahvi on myös kaunis sisustusesine kotisi kirjahyllyyn ja ennen kaikkea kruunaa kattauksesi! Karahvit ovat suupuhallettua kristallia, pakattu tyylikkäästi lahjalaatikoihin!

  • Korkeus: 153 mm
  • Tilavuus: 1680 cl
  • Halkaisija, leveimmästä kohdasta: 161 mm

Dekantoinnin eli viinin ilmaamisen vaikutukset viinin makuun ovat huomattavat. Vanhojen viinien dekantointi juuri ennen tarjoilua auttaa varmistamaan, että laseihin kaadettava viini on kirkas ja kaikki pullokypsytyksen myötä syntyneet sakat pysyvät visusti pullossa. Nuorten viinien dekantointi useita tunteja ennen tarjoilua puolestaan antaa nuorikoille mahdollisuuden kukoistaa – hapen myötä viini monipuolistuu ja parhaassa tapauksessa se vaikuttaakin vuosia ikääntyneeltä herkulta.

Lisätietoja
SKU 2017/03
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.