Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

PAISTA toivottaa sinulle onnellisia hetkiä kevään juhliin!

Punaviinilasi RIEDEL O-PINOT NOIR 2 kpl

SKU
0414/07

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€

Saatavuus: Ei varastossa

29,90 €
Riedel O-Pinot Noir -punaviinilasi 2 kpl
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Punaviinilasi RIEDEL O-PINOT NOIR 2 kpl
Punaviinilasi RIEDEL O-PINOT NOIR 2 kpl Punaviinilasi RIEDEL O-PINOT NOIR 2 kpl Punaviinilasi RIEDEL O-PINOT NOIR 2 kpl Punaviinilasi RIEDEL O-PINOT NOIR 2 kpl Punaviinilasi RIEDEL O-PINOT NOIR 2 kpl Punaviinilasi RIEDEL O-PINOT NOIR 2 kpl

Riedel O -sarja on tarkoitettu viinin ystäville, jotka arvostavat modernia, eleganttia ja toimivaa muotoilua. O-lasit ovat tasapainoisia, keveitä ja hienostuneita. Jalattomuuden ansiosta ne ovat erittäin monikäyttöisiä ja sopivat hyvin rentoihin tilaisuuksiin, mökille tai veneeseen, kun ei haluta luopua korkeatasoisesta viininautinnosta. O-sarjan muodot perustuvat Georg Riedelin luomaan maailmankuuluun Vinum-sarjaan. Tämä funktionaalisen designin edelläkävijä toimii kattauksessa erinomaisesti myös vesilasina. O-Pinot Noir lasi korostaa viinin hedelmäisyyttä ja tasapainottaa korkeaa hapokkuutta. Erinomainen lasi marjaisille ja hapokkaille punaviineille kuten Pinot Noir tai Barolo.

  • Lasin korkeus 112 mm, vetoisuus 69 cl
  • Paketissa on kaksi lasia
Lisätietoja
SKU 0414/07
Toimitusaika TILAUSTUOTE. Toimitusaika 5-7 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.