Punaviinilasi Riedel Veritas Cabernet 2kpl

Lisää kuvia

Punaviinilasi Riedel Veritas Cabernet 2kpl

Tuotekoodi: RIEDEL1

Riedel Veritas


Riedel Veritas- sarjassa on kerätty kaikki, jo kymmenen sukupolven aikana kerätty tieto, kristallin puhaltamisesta ja viinin tarjoilusta. Lasit yhdistävät kristallin käsin puhaltamisen ja koneellisen lasinpujalluksen ylivertaiset ominaisuudet. Laseissa yhdistyy puhalletun lasin hienostuneisuus ja tasapaino sekä koneellisen lasinpuhalluksen tasalaatuisuus ja virheettömyys. Tässä lasisarjassa ei ole tehty yhtäkään kompromissiä ja kaikki on tehty nautittavan viinin ehdoilla.


Veritas- sarjan taustalla on ollut luoda hienoin ja kevein viinilasi joka nykytekniikalla on mahdollisuus tehdä, ja tässä onnistuttiin täydellisesti.


Jos vaadit lasiltasi täydellisyyttä, niin Ridelin Veritas on vilpittömästi ainut valinta.

Saatavuus: HETI varastossa. PIKATOIMITUS jopa seuraavaksi päiväksi perille

Toimitus: Tilaa yli 50€ niin saat ilmaisen toimituksen

Tarjoushinta 49,90 €

Hinta: 64,90 €

ALV24%

Tuotekuvaus

Riedel Veritas Cabernet lasin maljaosa on tarpeeksi iso, jolloin se tuo esiin klassisten rypälesekoituksien – kuten Merlot ja Cabernet Sauvignon – syvät, tummat aromit ja antaa viinille tilaa avautua. Pienessä lasissa Bordeaux-viini maistuu harmillisen yksiulotteiselta ja tanniiniselta.

Korkean maljaosan ansiosta viini virtaa nopeasti suun takaosaan. Tällä on kaksi vaikutusta: viini tuntuu täyteläiseltä, kun koko suu aistii viiniä, eikä se ohjaudu ikeniin tai tanniineille herkkään suun etuosaan. Leveä suuaukko tuo raikkautta raskaaseen tammiseen viiniin.

Pienemmässä lasissa raskaat aromit eivät pääse haihtumaan, joten viinistä jää suurin osa kokematta.

Nautittavaa tästä lasista: Bordeaux (red), Cabernet franc, Cabernet-Sauvignon, Merlot, Brunello di Montalcino, Domina, Fronsac, Graves rouge, Listrac, Médoc, Margaux, Moulis, Pauillac, Pomerol, St. Emilion, St. Etèphe, St. julien, Sangiovese.

  • Lasin korkeus on 23,6
  • vetoisuus 61 cl

Lisätietoa

Tuotenumero RIEDEL1
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki