Punaviinilasi RIEDEL VERITAS NEW WORLD SHIRAZ 2 kpl

Tuotekoodi: RIEDEL4

Punaviinilasi RIEDEL VERITAS NEW WORLD SHIRAZ 2 kpl

Lisää kuvia

Veritas-sarjan taustalla on ollut luoda hienoin ja kevein viinilasi, joka nykytekniikalla on mahdollisuus tehdä. Tässä onnistuttiin täydellisesti.


Jos vaadit lasiltasi täydellisyyttä, niin Riedelin Veritas on vilpittömästi ainut mahdollinen valinta.

Saatavuus: Loppu varastosta

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
64,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Riedel Veritas

Riedel Veritas -sarjassa on kerätty jo kymmenen sukupolven aikana kerätty tieto kristallin puhaltamisesta ja viinin tarjoilusta. Laseissa yhdistyy puhalletun lasin hienostuneisuus ja tasapaino sekä koneellisen lasinpuhalluksen tasalaatuisuus ja virheettömyys. Tässä lasisarjassa ei ole tehty yhtäkään kompromissia ja kaikki on tehty nautittavan viinin ehdoilla.

Riedel Veritas New World Shiraz -lasin kookas maljaosa vapauttaa Shiraz-rypäleen monipuoliset aromit. Korkean maljaosan ansiosta viini virtaa kovalla nopeudella suun takaosaan, jolloin makuelämys on täyteläinen, kun koko suu aistii viiniä. Samalla vältetään myös suun etuosa ja ikenet, jotka ovat erittäin herkkiä tanniinin aistimisessa.

Lasi sopii loistavasti Rhônen alueen viineille, australialaisille Shirazeille ja Italian Amaroneille.

Nautittavaa tästä lasista: Amarone, Barbera, Blaufränkisch, Châteauneuf-du-Pape, Grenache, Hermitagen punaiset, Mourvèdre, Petite Sirah, Priorato, Shiraz, Syrah.

  • Lasin korkeus on 24,6 cm
  • Vetoisuus on 65 cl

Lisätietoa

Tuotenumero RIEDEL4
Takuu Forever

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Pieni hetki