Sähkövatkain, Wilfa HM-350S

Tuotekoodi: 602739

Sähkövatkain, Wilfa HM-350S

Lisää kuvia

Hyvä sähkövatkain tekee vain parasta kuohkeutta, mitä voidaan hakea. Wilfan HM-350S sähkövatkaimessa on ohuet lankamaiset vispilät, jotka mahdollistavat tämän taidonnäytteen. Säätöjä on viisi eri nopeutta, sekä silaukseen turbonäppäin. Vatkaimen rakenne on vankka, kevyt ja ergonominen. Toki se on myös näyttävän kaunis keittiöväline!

Saatavuus: Loppu

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
59,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Wilfan design-perinteitä noudattaen Essential HM-350S on todella kaunis virtaviivainen sähkövatkain. Sen rakenne on ergonominen ja vankka! Sen rakenne on todella vankka, mutta silti painonsa puolesta kevyt käsitellä. Perinteisiin sähkövatkaimiin verrattuna tässä ei ole varsinaisesti säädöissä mitään suuria mullistuksia. Nopeutta säädät viidellä eri nopeudella sekä erillisellä turbopainikkeella.

Wilfa sähkövatkain Essential HM-350S

Se mikä erottaa Wilfan sähkövatkaimen muista vastaavista, on sen uniikit ja ohuet lankavispilät. Näiden lankavispilöiden ansiosta ilmaa sekoittuu huomattavasti enemmän sekoitettavaan ainekseen kuin perinteisillä vispilöillä. Lopputuloksena syntyy täydellisen ilmava rakenne, ja esimerkiksi kermavaahdosta tulee kuohkeampaa kuin tavallisin metodein.

Kun vispaaminen on päättynyt, vispilät saa irrotettua vapautuspainikkeen avulla.

Tiedot:

2 kpl vispilöitä
2 kpl taikinakoukkuja
Mitat: 18,3 x 9,2 x 15,5 cm
Paino: 1,4 kg
Teho: 350 W
Takuu: 2 vuotta

Lisätietoa

Tuotenumero 602739
Takuu 2 years

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki