Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Sähkövatkain, Wilfa HM-350S

SKU
602739

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

59,90 €

Hyvä sähkövatkain tekee vain parasta kuohkeutta, mitä voidaan hakea. Wilfan HM-350S sähkövatkaimessa on ohuet lankamaiset vispilät, jotka mahdollistavat tämän taidonnäytteen. Säätöjä on viisi eri nopeutta, sekä silaukseen turbonäppäin. Vatkaimen rakenne on vankka, kevyt ja ergonominen. Toki se on myös näyttävän kaunis keittiöväline!

  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Wilfan design-perinteitä noudattaen Essential HM-350S on todella kaunis virtaviivainen sähkövatkain. Sen rakenne on ergonominen ja vankka! Sen rakenne on todella vankka, mutta silti painonsa puolesta kevyt käsitellä. Perinteisiin sähkövatkaimiin verrattuna tässä ei ole varsinaisesti säädöissä mitään suuria mullistuksia. Nopeutta säädät viidellä eri nopeudella sekä erillisellä turbopainikkeella.

Wilfa sähkövatkain Essential HM-350S

Se mikä erottaa Wilfan sähkövatkaimen muista vastaavista, on sen uniikit ja ohuet lankavispilät. Näiden lankavispilöiden ansiosta ilmaa sekoittuu huomattavasti enemmän sekoitettavaan ainekseen kuin perinteisillä vispilöillä. Lopputuloksena syntyy täydellisen ilmava rakenne, ja esimerkiksi kermavaahdosta tulee kuohkeampaa kuin tavallisin metodein.

Kun vispaaminen on päättynyt, vispilät saa irrotettua vapautuspainikkeen avulla.

Tiedot:

2 kpl vispilöitä
2 kpl taikinakoukkuja
Mitat: 18,3 x 9,2 x 15,5 cm
Paino: 1,4 kg
Teho: 350 W
Takuu: 2 vuotta

Lisätietoja
SKU 602739
Takuu 2 vuotta
Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.