Ilmainen toimitus & 100pv palautusoikeus
Upeita ideoita vaikka lahjaksi

Saksien terotin Clip-Sharp

‌Käyttämällä säännöllisesti Fiskars Clip-Sharp -saksienteroitinta pidät sakset terävinä pitkään. Toimii ilman sähköä. Ei sovellu hius- ja siksak-saksille.Sku: 6411501960009

12,90 €

Saksien terotin Clip-Sharp

Lisää kuvia

Saksien terotin Clip-Sharp

Tuotekoodi: 6411501960009

‌Käyttämällä säännöllisesti Fiskars Clip-Sharp -saksienteroitinta pidät sakset terävinä pitkään. Toimii ilman sähköä. Ei sovellu hius- ja siksak-saksille.Saatavuus: HETI varastossa. Toimitusaika 1-2 arkpäivää tilauksesta.

12,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Saksien teroitus nyt ei varmaan monille ensimmäisenä tule mieleen, mutta oikeastaan se kannattaa. Sen sijaan, että ostaisit tylsyneiden saksien tilalle samaan hintaan uudet sakset, vanhat voisikin teroittaa uuteen uskoon. Tämä on ekologisempaa, vaikka pienestä asiasta kiinni. 

Saksien teroituksella pidennät käytössäsi olevien saksien elinkaarta, luultavasti ihan elinikäiseksi saakka. Teroittimen voi kääntää sekä oikea- että vasenkätiselle saksille soveltuvaksi.  

Fiskarsin saksiteroitin ei ole sähkökäyttöinen, joten sähkölaitteille tyypillinen rikkoutuminen ei tätä vaivaa. Älä kuitenkaan yritä käyttää hius- tai siksak-saksia tähän teroittimeen, koska tätä ei ole ihan niille suunniteltu. 

Tutustuithan myös Fiskarsin sakset -valikoimaamme? 

Onko taloudessasi aina kateissa sakset kuitenkin? Valikoimassamme on tällä hetkellä Fiskarsin askartelusakset, paperisakset ja yleissakset. Nämä ovat kaikki ajankestäviä klassikoita, joita on yhteensä myyty maailmalla yli miljardi kappaletta. 

Lisätietoa

Tuotenumero 6411501960009
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Pieni hetki