Nopeat toimitukset
Kotimainen verkkokauppa

Saksien terotin Clip-Sharp

SKU
6411501960009

Voimme ilmoittaa sähköpostilla, kun tuotetta tulee lisää varastoomme. Voit tilata ilmoituksen antamalla sähköpostiosoitteesi.

Saatavuus: Ei varastossa

12,90 €
Saksien terotin Clip-Sharp
  • Nopea toimitus

  • Ilmainen vaihto

  • Myös laskulla tai osamaksulla

Saksien teroitus nyt ei varmaan monille ensimmäisenä tule mieleen, mutta oikeastaan se kannattaa. Sen sijaan, että ostaisit tylsyneiden saksien tilalle samaan hintaan uudet sakset, vanhat voisikin teroittaa uuteen uskoon. Tämä on ekologisempaa, vaikka pienestä asiasta kiinni. 

Saksien teroituksella pidennät käytössäsi olevien saksien elinkaarta, luultavasti ihan elinikäiseksi saakka. Teroittimen voi kääntää sekä oikea- että vasenkätiselle saksille soveltuvaksi.  

Fiskarsin saksiteroitin ei ole sähkökäyttöinen, joten sähkölaitteille tyypillinen rikkoutuminen ei tätä vaivaa. Älä kuitenkaan yritä käyttää hius- tai siksak-saksia tähän teroittimeen, koska tätä ei ole ihan niille suunniteltu. 

Tutustuithan myös Fiskarsin sakset -valikoimaamme? 

Onko taloudessasi aina kateissa sakset kuitenkin? Valikoimassamme on tällä hetkellä Fiskarsin askartelusakset, paperisakset ja yleissakset. Nämä ovat kaikki ajankestäviä klassikoita, joita on yhteensä myyty maailmalla yli miljardi kappaletta. 

Lisätietoja
SKU 6411501960009
Takuu .

Toimitusaika SAATAVILLA. Toimitusaika 3-6 arkipäivää!
©2021 PAISTA.FI. Kaikki oikeudet pidätetään.