Arcos santoku kokkiveitsi, 17cm terällä

Tuotekoodi: 286004

Arcos santoku kokkiveitsi, 17cm terällä

Lisää kuvia

Erittäin hyvän hinta-laatusuhteen kokkiveitsi 17cm terällä. Veitsen erikoisuutena terän ovaalihionnat, jotka vähentävät viipaloidessa vihannesten tarttumista terään.  • Ammattilaislaatuinen 17cm santokuveitsi

  • Valmistettu Espanjassa Arcosin toimesta, joka on tehnyt veitsiä jo vuodesta 1754

  • Arcosin omaa Nitrum® -terästä, joka on markettiveitsiä huomattavasti kovempaa, mutta samalla myös kestävämpään (Rockwell C56)

  • Hyvin tasapainotettu


 

Saatavuus: VARASTOSSA (Kangasala). Nopea toimitus 1-3 arkipäivää!

Toimitus: Toimitusmaksu alkaen 3,90€
31,90 €
ALV24%

Tuotekuvaus

Arcos santoku kokkiveitsi, 17 cm terällä

Lupauksemme, että vain paras on riittävän hyvää, tarkoittaa sitä että etsimme ja testaamme jokaiseen hintaluokkaan parhaan mahdollisen tuotteen.Tämä espanjalaisen perinteisen veitsivalmistaja Arcosin Santoku täyttää vaatimuksemme ollen erinomaisen hinta-laatusuhteen ammattitason kokkiveitsi. Jos japanilaiset kokkiveitset menevät yli budjettisi, tämä tasapainoinen 17cm Santoku on oikea valinta keittiösi työjuhdaksi.

Veitsen erikoisuutena terän ovaalihionnat, jotka vähentävät viipaloidessa vihannesten tarttumista terään.

Arcos santoku veitsien terä on valmistettu erittäin kovasta teräksestä jonka kovuus Rockwellin asteikolla on C56, jonka ansiosta veitsi on teroitettavissa erittäin teräväksi ja se pitää terävyytensä pitkään. Tavallisesti edullisen hintaluokan keittiöveitset on valmistettu C50-C55 luokan teräksestä, joka on siis pehmeämpää kuin Arcosin käyttämä teräs. Tämän Santoku veitsen terän teroituskulma on 20 astetta.

Arcos veitset

Arcos veitsiä on valmistettu Espanjassa Albaceten maakunnassa jo vuodesta 1745. Veitsissä yhdistyvät satojen vuosien veitsen taontamenetelmät ja modernit tuotantotavat. Yrityksen tuotteet ovat de Buyerin pannujen tapaan tehty ammattikeittöiden tarpeisiin, joten kuluttajilta Arcosin suorastaan edulliset laatuveitset ovat pysyneet visusti piilossa.Säästä ja osta ARCOS GIFTPACK LEIKKUULAUDALLA + 3 VEITSELLÄ

Giftpackissa saat mukana tarjoushintaan leikkuulaudan lisäksi laadukkaa Arcos-veitset

Cinque Terre

Lisätietoa

Tuotenumero 286004
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tutustu ihmeessä myös näihin tuotteisiin

Arcos santoku kokkiveitsi, 17cm terällä4.8095284

Pieni hetki