Iittala Sarpaneva-pata (3 tai 4 litraa)

Sarpaneva-pata on saatavissa 3 ja 4 litran koossa. Pienemmän 3 litran valurautapadan mukana tulee puinen kahva jota voi käyttää padan nostamiseen sekä kannen avaamiseen. Isompi 4 litran Sarpaneva on ilman puista kahvaa. Puisen kahvan saa helposti irti, jonka vuoksi pata on helppo nostaa uuniin kahvan avulla ja irroittaa kahva kypsennyksen ajaksi.

Sku: EDU7037293000XXX

0,00 €

Iittala Sarpaneva-pata (3 tai 4 litraa)

Tuplaklikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Iittala Sarpaneva-pata (3 tai 4 litraa)

Tuotekoodi: EDU7037293000XXX

Iittala Sarpaneva-pata (3 tai 4 litraa) 5 2

Sarpaneva-pata on saatavissa 3 ja 4 litran koossa. Pienemmän 3 litran valurautapadan mukana tulee puinen kahva jota voi käyttää padan nostamiseen sekä kannen avaamiseen. Isompi 4 litran Sarpaneva on ilman puista kahvaa. Puisen kahvan saa helposti irti, jonka vuoksi pata on helppo nostaa uuniin kahvan avulla ja irroittaa kahva kypsennyksen ajaksi.

Saatavuus: Saatavilla, toimitusaika 4-6 arkipäivää

Alkaen: 199,00 €

Kokoonpanon hinta: 0,00 €

* Vaaditut kentät

Tuotekuvaus

Sarpaneva-pata

Sarpaneva-pata on saatavissa 3 ja 4 litran koossa. Pienemmän 3 litran valurautapadan mukana tulee puinen kahva jota voi käyttää padan nostamiseen sekä kannen avaamiseen. Isompi 4 litran Sarpaneva on ilman puista kahvaa. Puisen kahvan saa helposti irti, jonka vuoksi pata on helppo nostaa uuniin kahvan avulla ja irroittaa kahva kypsennyksen ajaksi.

Kolmen litran pata on muodoltaan pyöreä ja sopii erinomaisesti mm. pataruokien ja esimerkiksi pataleivän valmistukseen. Isompaa Sarpaneva-pataa kutsutaan myös lintupadaksi sen ovaalin muodon vuoksi. Suurempi koko ja ovaali muoto mahdollistaa mm. kokonaisen linnun kypsentämisen.

Molemmat Sarpaneva-padat on emaloitu sisäpinnalta, joka helpottaa valurautapadan puhtaanapitoa. Koska valurauta on huokoinen materiaali, se imee makuja itseensä. Tämän vuoksi valurautapadat yleensä emaloidaan, millä vältetään peräkkäin tehtyjen ruokien makujen sekottuminen. Emalointi on tärkeä ominaisuus, varsinkin jos padassa tehdään esimerkiksi kala- ja liharuokia. Emalointi on käytössä erittäin kestävä, mutta sitä ei saa raaputtaa kovilla ja terävillä esineillä, kuten metallisilla lastoilla tai veitsellä. Myös hiovien pesuaineiden ja välineiden käyttöä tulisi välttää. Ne saattavat naarmuttaa tai vaurioittaa emalipintaa.

Sarpaneva-padan kanssa käytettäväksi suosittelemme silikonista spatulaa (nuolija), joka on erinomainen työväline kaikessa raaka-aineiden sekoittamisessa. Sillä saa hämmennettyä kaikki raaka-aineet reunoja myöten syvemmässäkin padassa.

Sarpaneva-pata soveltuu käytettäväksi kaikille liesityypeille, myös induktiolle. Lisäksi pata kestää jopa 450 asteisen lämpötilan, minkä vuoksi se onkin erittäin monipuolinen kypsennysastia.

Pata tulee pestä käsin aina käytön jälkeen, eikä sitä saa pestä pesukoneessa.

Lisätietoa

Tuotenumero EDU7037293000XXX
Takuu .

Ladattavat tiedostot tuotteeseen liittyen:

Ei ohjeita

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.